Evlerinin İnşaatları Bitmemişlere Özel Şekerbank’tan Konut Kredisi!

Kendi evlerini kendi zevklerine göre yaptıran ancak konut inşaatları nakit yetersizliğinden dolayı yarıda kalmış, bitirilmemiş, tamamlanmamış için Şekerbank, müşterilerine özel konut tamamlama kredisi kampanyası düzenledi.

Konut kredisi ödemelerinde müşterilerinin bütçelerine en uygun ödeme planlarını hazırlayan, müşterilerine sunan ve müşterileri ile birlikte karar veren Şekerbank, sadece Türk Lirası cinsinden kredi vermektedir. Dolar ve Euro cinsinden kredi kullandırılmamaktadır.

Maksimum ödeme planı süresi 120 aydır.

Kredi başvurusunda nüfus cüzdanı, eve ait belgeler ve gelir belgesi istenmektedir. Evin belgeleri  ekspertiz raporu için gereklidir. İlk aşamada evin değeri belirlenir, sonrasında ise ne kadar konut kredisi verilebileceği belirlenir. Evin değerinin yüzde 60’ına kadar kredi desteği verilmektedir.

Konut kredisi başvurusunda kefil istenmez. Kefilsiz konut kredisi kullandırılır. Ancak yapılan kredi değerlendirmelerinden sonra kefil talebinde bulunabilinir.

10.000 Türk Lirası Konut Kredisi Ödeme Planı

120 ay vadeli 10 bin Türk Lirası değerinde Şekerbank Konut Tamamlama Kredisi alan bireylerin aylık kredi taksitleri 164,29 Türk Lirası, aylık faiz oranı ise yüzde 1,29 olmaktadır. 50 Türk Lirası tutarında tahsis ücreti alınmaktadır. Bu ücrete BSMV ile KKDF dahil edilmez. Söz konusu kredi için toplamda yapılacak geri ödeme ise 19 bin 714, 80 Türk Lirası olmaktadır.

Şekerbank Konut Tamamlama Kredisi faiz oranları 28.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/hesaplamaaraclari/bireyselkredihesaplama

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.