Fibabanka Müşterilerini Otomobil Sahibi Yapan Kredi Kampanyası Düzenledi!

Araba sahibi olmanın eskisi gibi kadar zor olmadığı yaşadığımız dönemde Fibabanka müşterilerine yardımcı oluyor.

Taşıt Kredisi Kampanyası düzenleyen Fibabanka, uygun faiz oranları uygulayarak müşterilerinin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

48 ay yani 4 yıla kadar uzanan ödeme olanları ile ödeme kolaylıkları sağlayan Fibabanka, aynı zamanda çeşitli avantajlı koşullar sunuyor. Nedir peki bu koşullar?

Hem 0 km otomobiller hem de ikinci el otomobiller için taşıt kredisi veriliyor.  Müşterilerin aylık net kazançlarına uygun olacak şekilde taşıt kredisi ödeme planları düzenleniyor. Düzenlenen planlar müşteriler sunuluyor. Müşteriler kendi tercihlerine göre ödeme planı seçebiliyor. Aynı zaman taşıt kredisi için kefil talebinde de bulunulmuyor.

Kefilsiz taşıt kredisi sunan Fibabanka taşıtın değerinin belli bir oranı kadar finansman veriyor. Bu oran bankadan bankaya göre değişiyor. Fibabanka’nın belirlediği oran 50 bin Türk Lirasına kadar olan taşıt değerlerinde değerin yüzde 70’ine kadar finansman veriliyorken, 50 bin Türk Lirası ve üzerinde bir değeri olan taşıt için yüzde 70 verilmemektedir. Daha büyük meblağlardaki taşıtlar için 50 binden geriye kalan değerin yüzde 50’si de hesaplanıp, ilk bulunan sayıya eklenmiş hali ile verilmektedir.

Örneğin; 100.000 Türk Lirası değerinde olan bir taşıt için maksimum ne kadar kredi alınabilinir? İlk 50 bin Türk Lirasının yüzde 70’i 35 bin Türk Lirası, geriye kalan diğer 50 bin Türk Lirasının ise yüzde 50’si 25 bin Türk Lirası yapar. Yani 100.000 Türk Liralık bir otomobil için maksimum 60 bin Türk Lirası taşıt kredisi verilmektedir.

48 ay vadeli alınan 100.000 TL Taşıt kredisi için uygulanan faiz oranına bakacak olursak eğer taşıt 0 km ise yüzde 1,43 oranında, eğer ikinci el ise yüzde 1,53 oranında faiz uygulanmaktadır.

Fibabanka taşıt kredisi faiz oranları 29.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.fibabanka.com.tr/bireysel/faiz-ucret-ve-komisyonlar/faiz-oranlari/bireysel-kredi-faiz-oranlari/tasit-kredisi.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.