48 Ay Vadeli 20.000 TL Taşıt Kredisi Anadolubank’tan!

Markası farketmeden tüm binek araç satım alımları için Anadolubank uygun faiz oranları ile müşterilerine özel taşıt kredisi sunuyor.

Anadolubank taşıt kredisi kullanımlarında banka bir takım kriterler sunuyor. Kriterleri sağlayan herkese bütçelerine en uygun ödeme planlarını hazırlayarak finansman veriyor.

Anadolubank Taşıt Kredisi Detayları

48 ay vadeli taşıt kredisi sunuluyor. Taşıt kredisi faiz oranları aracın ikinci el ya da sıfır olmasına göre değişmiyor ve yüzde 1,50 oranında uygulanıyor. Ayrıca yine faiz oranları piyasadaki faiz değişimlerinde de etkilenmiyor.

Anadolubank söz konusu kredi kullanımı için müşterilerinden fatura ya da noter satış sözleşmesi istiyor. Kasko sigortası yapılması zorunlu olup, bu sigortanın kredi ödemeleri süresince yenilenmesi gerekiyor.Gerçek kişilerin taşıt kredisi kullanımlarında ise hayat sigortası da mecburi tutuluyor.

Kefil isteyerek sunulan finansmanda  ayrıca alınan otomobil ya da motosikletin üzerine rehin tesisi konuluyor. Araç üzerindeki rehin tesisi taşıt kredisi ödemeleri bittiğinde kalkıyor.

Kredi başvuruları banka şubelerinden yapılıyor ve nüfus cüzdanı ile gelir belgesi isteniyor. Gerekli görülmesi halinde de ikametgah belgesi talep ediliyor. İkametgah belgesi yerine son 3 ay içinde düzenlenmiş faturalardan biri geçerli oluyor.

48 Ay Vadeli 20.000 Taşıt Kredisi Ödeme Planı Detayları

Anadolubank’tan alınan 48 ay vadeli 20 bin TL taşıt kredisi için aylık kredi ödeme tutarı 625,79 TL, toplamda geri ödenecek tutar ise 30 bin 37,92 TL oluyor. Yüzde 15 oranında KKDF ile yüzde 5 oranında BSMV tahsil ediliyor. Rehin tesisi için  ücret alınmıyor.

Anadolubank  taşıt kredisi faiz oranı ve hesaplaması 20 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://isube.anadolubank.com.tr/ibanking/open.html?firstPage=INDIVIDUAL_LOAN_RATES.js&loginPage=WEB_PAGE_LOGIN.guiml&language=tr

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.