Fibabanka’dan 15.000 TL Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi!

Fibabanka tüm ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturabileceğiniz, 48 aya kadar taksitlendirilebilen ve düşük maliyetler eşliğinde temin edilebilen avantajlı bir ihtiyaç kredisi ürünü sunuyor.

Fibabanka tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi ürünü sayesinde tüm nakit ihtiyaçlarınızı düşük maliyetlerle çözüme kavuşturabilirsiniz. Oldukça avantajlı bir ihtiyaç kredisi ürünü sunan Fibabanka; eğitim masrafları, sağlık harcamaları, tatil giderleri, seyahat masrafları, dekorasyon giderleri, taşınma harcamaları, alışveriş giderleri gibi tüm nakit ihtiyacı gerektiren durumlarda ihtiyaç kredisi çekmenize yardımcı oluyor.

Fibabanka İhtiyaç Kredisi Başvurusu ve Onay Süreci

Fibabanka ihtiyaç kredisi başvurusu için oldukça bol seçenek sunuyor. Fibabanka’ya ait resmi internet sitesinden pratik bir şekilde ihtiyaç kredisi başvurusu yapabileceğiniz gibi aynı zamanda kredi başvurusunda gerekli belgeleri yanınızda bulundurarak, size en yakın Fibabanka şubesinden de kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.

Fibabanka İhtiyaç Kredisi 15.000 TL Hesaplaması ve Ödeme Planı

Fibabanka’dan temin edeceğiniz 15 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için 3 aydan 48 aya kadar bütçenize ve gelir durumunuza en uygun olan vade seçeneğini tercih edebilirsiniz. 48 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talebinde bulunmanız halinde bankanın uygulayacağı aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,43’e tekabül ediyor. Kredi tahsis ücreti 75 Türk Lirası olurken, aylık toplam maliyet oranı yüzde 1,7412’ye, yıllık toplam maliyet oranı yüzde 23,0162’ye tekabül ediyor. Bu ödeme planı kapsamında yapacağınız aylık kredi ödeme miktarı 461,20 Türk Lirası olurken, toplam yapacağınız geri ödeme de 22 bin 137,60 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 28 Mart 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

http://fibabanka.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyac-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.