Fibabanka’dan Anında 15.000 TL Eğitime Destek Kredisi!

Fibabanka, eğitim ve öğretime destek vermek için eğitim kredisi kampanyası düzenledi.

Fibabanka eğitim kredisi faiz oranları yüzde 1,05’ten başlamaktadır. Sabit faizli eğitim kredisi sunan Fibabanka, tüm vade sürelerinde, tüm kredi tutarlarında aynı faiz oranını uygulamaktadır. Yine piyasada meydana gelen faiz değişimlerinden eğitim kredisi faiz oranları değişmemektedir.

60 ay vadeli eğitim kredisi sunan Fibabanka, müşterilerinin gelirlerine en uygun ödeme planlarını hazırlamaktadır. Müşterilerine çeşitli kolaylıklar sağlayan banka, kredi kullanımında sigorta yapılmasını zorunlu tutmaktadır.Hayat sigortası hesaplamaları kişiden kişiye göre değişmektedir. Ayrıca eğitim kredisi dosya masrafları için de temin edilen kredi tutarının en fazla binde beşi kadar kredi tahsis ücreti alınmaktadır.

Fibabanka anında eğitim kredisi kampanyası başvurusu sms ile yapılmaktadır. Bireylerin sırası ile birer boşluk bırakarak OKUL ve T.C. kimlik numaralarını yazmaları, 3422’ye mesaj atmaları gerekmektedir. Bunlara ek olarak banka şubelerinden de başvuru yapmak, söz konusu kampanyanın faiz oranlarından yararlanmak mümkündür.

15.000 TL Eğitim Kredisi ve Ödeme Planı

Sunulan kredi kampanyası kapsamında 60 ay vadeli ödeme planı ile 15.000 TL değerinde eğitim finansmanı alan bireylerin aylık yüzde 1,05 faiz oranı ile ödemeleri gereken kredi taksit tutarı 338,23  TL, kredi sonunda ödenecek toplam tutar ise 20 bin 293,95 TL olmaktadır. Kredi tahsis ücreti 15.000 TL için 75 TL’ye tekabül etmektedir.

Fibabanka eğitim kredisi faiz oranları 3 Kasım 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.fibabanka.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyac-kredisi/egitim-kredisi-.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.