Fibabanka’dan PTT Emeklisi, Çalışanı ve Müşterisine Özel İhtiyaç Kredisi!

Fibabanka, 2 bin Türk Lirasından 30 bin Türk Lirasına kadar PTT müşterilerinin ihtiyaçlarına özel 48 ay vadeli ödeme planları ile ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Fibabanka PTT müşterilerine özel ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1,49’tur. Söz konusu kampanyanın başvuruları Türkiye’deki tüm PTT şubelerinden gerçekleşmektedir. Benzer şekilde kredi taksit ödemeleri ile yine tüm PTT şubelerinden yapılmaktadır.

Söz konusu kredi kampanyasından PTT personelleri, PTT’den emekli olan kişiler ve PTT müşterileri yararlanabilmektedir. 30 bin Türk Lirasından fazla tutarda kredi temin etmek mümkün değildir. Kredi kullanımında yapılan dosya masrafları için kişilerden alınan kredi tutarının binde beşi kadar kredi tahsis ücret tahsil edilmektedir. Bu ücret tüm müşterilerden bir defaya mahsus olmak üzere alınmaktadır. Ayrıca bu kredi kampanyasından PTT emeklisi olan ve yine PTT personeli olanlar dışında başvuruda bulunmak isteyenlerden Fibabanka gelir belgesi talep etmektedir.

Kredi ödeme planları düzenlendikten sonra ödeme planı sonunda 80 ve üzeri yaşta olunmaması gerekmektedir. Yani 79 yaşında olan birey için 4,3 ya da 2 yıl vadeli ödeme planı düzenlenmemektedir. 79 yaşında olan bir birey için en fazla 1 yıl vadeli, 78 yaşında olan için en fazla 2 yıl vadeli, 77 yaşında olan için ise en fazla 3 yıl vadeli ödeme planı düzenlenmektedir.

Fibabanka PTT müşterilerine ihtiyaç kredisi faiz oranları 16 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.fibabanka.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyac-kredisi/ptt-ihtiyac-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.