Anında 10.000 TL Bayram Kredisi Fibabanka’dan!

Kurban Bayramı tarihinin yaklaşması ile birlikte bankalar avantajlı koşullarda kredi kampanyaları düzenlemeye başladılar. Bunlardan biride Fibabanka.

Fibabanka müşterilerine özel avantajlı faiz oranları ve uygun ödemeler ile bayram kredisi kampanyası düzenledi.

Anında başvuru imkanı da tanıyan Fibabanka, günde 10 TL ödemeler ile müşterilerine uygun ödeme planları düzenliyor.

SMS ile anında bayram kredisi başvurularında maksimum 20.000 Türk Lirasına kadar finansman desteği veren banka, yüzde 1,33 ve yüzde 1,45 oranında faiz uyguluyor. İnternet şubesinden gerçekleşen başvurularda 20.000 Türk Lirası ve üzerinde kredi tutarı belirleyebilirsiniz.  Faiz oranları vadelere göre farklılık gösteriyor. 48 ay vadeli bayram kredisi düzenleyen banka, 36 aya kadar olan tüm ödemeler için yüzde 1,45 oranında faiz uyguluyor. 36 ay ile 48 ay arasındaki bayram ödemeleri için ise yüzde 1,33 oranında faiz uygulanıyor.

Anında Bayram Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Anında başvurularda hem bankanın internet şubesini hem de sms kanalını kullanabilirsiniz. SMS ile yapılan kredi başvurularında sms ücreti müşteriye ait oluyor.

Anında 10.000 TL Bayram Kredisi Ödeme Planı

48 ay vadeli 10.000 TL bayram kredisi alındığında uygulanan faiz oranı yüzde 1,33 oluyor. Aylık kredi taksidi 299,80 TL’ye tekabül ediyor. Müşterilerden krediye ilişkin olarak tahsis ücreti, sigorta ücreti ve vergi ücretleri alınıyor. Tahsis ücreti 10.000 TL için 52,50 TL oluyor. Bu ücrete BSMV dahil ediliyor.  Sigorta ücretleri kişiden kişiye değişiyor.

Fibabanka bayram kredisi kampanyası faiz oranları 17 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.fibabanka.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyac-kredisi/bayram-kredisi-.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.