Fibabanka’dan Günde 10 TL’ye 10.000 TL Uygun İhtiyaç Kredisi!

Fibabanka tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi ürünü, 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri içeriyor. Banka, avantajlı faiz oranları ve uzun vade seçenekleri eşliğinde tüm nakit ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturmasına olanak sağlıyor.

Bayram dönemlerinde yapılan harcamalar, tatil ve seyahat masrafları, evlilik giderleri, eğitim harcamaları, sağlık konusunda yapılan masraflar, beyaz eşya, mobilya, bilgisayar, cep telefonu gibi alışverişleriniz için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteği, Fibabanka tarafından sunuluyor. Avantajlı kredi maliyetleri eşliğinde oluşturulan ödeme planlarında, kişinin sahip olduğu gelir durumuna göre özel seçenekler eşliğinde plan hazırlanıyor.

Fibabanka, ihtiyaç kredisi başvurularını hem online platformlar üzerinden, hem de Fibabanka şubeleri üzerinden kabul ediyor. Bankanın resmi internet sitesine giriş yaparak kredi başvurusu yapabileceğiniz gibi, aynı zamanda kredi başvurusunda gerekli belgeleri yanınızda bulundurarak size en yakın Fibabanka şubesi üzerinden de kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.

Fibabanka 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Fibabanka tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi ürünü kapsamında 10 bin Türk Lirası tutarında kredi başvurusu yapmanız ve ödeme planınızı 48 ay vade seçeneğiyle hazırlamanız halinde, bankanın uygulayacağı aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,33 olurken, ödeme yapılacak eşit taksit tutarı 299,80 Türk Lirası’na denk gelecektir. Bu ödeme planı kapsamında, yapılacak olan kredi ödemesinin günlük bazdaki maliyeti de yaklaşık 10 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu kredi ödeme planı, 1 Şubat Perşembe günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantılar vasıtasıyla banka tarafından sunulan bilgiler doğrultusunda oluşturulmuştur.

https://www.fibabanka.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyac-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine giriş yaparak, bankalar tarafından düzenlenen güncel kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.