Yapı Kredi’den Aylık 700 TL Taksitle Bedelli Askerlik Kredisi Kampanyası!

Yapı Kredi Bankası, bedelli askerlik yapmak isteyenlere özel düşük faiz oranları ve 36 ay vadeli ödeme planı ile bedelli askerlik kredi kampanyası sunuyor.

Yapı Kredi’den Bedelli Askerlik Kredi Kampanyası!

Yapı Kredi Bankası bedelli askerlik kredi kampanyası faiz oranları yüzde 2,87’den başlıyor. Kredi faiz oranları alınan kredi tutarına ve yapılacak olan geri ödeme planlarına göre değişkenlik gösteriyor.

Bedelli askerlik kredi kampanyasının başvuruları hem bankanın şubelerinden hem de internetten hızlı bir şekilde yapılabiliyor. Banka şubelerinden yapılan kredi başvurusunda nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve ikametgah belgesi getirilmesi gerekiyor. İnternetten yapılan başvurularda ise kişisel bilgilerin eksiksiz olarak girilmesi gerekiyor. Anında kredinin onaylanması durumunda ise banka müşterileriyle iletişime geçiyor ve bireylerin belgeleri yanlarına alıp, banka şubelerine gitmeleri, krediye ilişkin evrakları imzalamaları gerekiyor.

Yapı Kredi’den 15 Bin TL Bedelli Askerlik Kredisi ve Ödeme Planı

Yapı Kredi’den temin edilen 36 ay vadeli geri ödeme planlı 15 bin Türk Lirası finansman için aylık yüzde 2,87 faiz oranı uygulanması durumunda aylık taksit ödemesi 733,32 Türk Lirası, toplam geri ödeme tutarı 26.399,52 Türk Lirası, aylık ve yıllık efektif faiz oranları ise sırası ile yüzde 4,2304 ve yüzde 50,7654 olmaktadır. Aynı kredi ve vadede yüzde 2,89 oranında faiz uygulanırsa aylık taksit 930,96 Türk Lirası, toplam geri ödeme 22.343,04 Türk Lirası, aylık ve yıllık efektif faiz oranları ile yüzde 4,2854 ve yüzde 51,4251 olmaktadır.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 9 Eylül 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/krediler/bireysel-ihtiyac-kredileri/bedelli-askerlik-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsini