Garanti Bankası’ndan 15.000 TL Taşıt Kredisi!

Aldığınız otomobil kadar hızlı taşıt kredisi veriyoruz sloganı ile müşterilerine en uygun taşıt kredisini veren Garanti Bankası, aynı zamanda uygun ödeme planları da düzenliyor.

Anından taşıt kredisi başvurusu imkanı ile hem kredi alımlarını hem de otomobil alımlarını hızlandıran banka, müşterilerini hayallerine erken kavuşmasına yardımcı oluyor.

48 ay yani 4 yıla kadar uzanan ödeme süreleri ile uzun ödeme planı oluşturan, oluşturulan planı da müşterilerinin bütçelerini baza alarak uygun şartlarda yapan banka, yüzde 1,44 faiz ile sabit faizli taşıt kredisi sunuyor.

Garanti Bankası aynı zamanda da satın alınan aracın modeline ve markasına göre de avantajlı koşullar sunuyor. Bu koşullar için ise bireylerin banka şubelerine gitmeleri gerekiyor.

Taşıt kredisi kullanımlarında banka güvence talep ediyor. Güvence olarak bireyler aldıkları otomobili gösterebiliyor. Aracın üzerine rehin tesisi konuluyor, ödemeler sona erdiğinde ise rehin kalkıyor.

Kredi başvurularında kefil istenmiyor. Ancak kredi başvuruları değerlendiren banka yaptığı incelemeler sonrasında kefil isteyebiliyor.

Bireysel müşteriler ile KOBİ müşterilerinin bireysel amaçlı taşıt kredisi kullanımlarında banka bir takım hesaplamalar yapıyor ve sonrasında kredi veriyor. Alınan araç 50.000 TL altındaysa aracın yüzde 70’i kadar, 50.000 TL üzerindeyse bu tutardan geri kalanın yüzde 50’si kadar kredi veriliyor.

Örneğin; 15.000 TL taşıt kredisi alabilmek için aracın değeri en az 21.500 TL olmalıdır. 36 ay vadeli 15.000 TL Taşıt Kredisi alındığı zaman yüzde 1,44 faizle aylık taksit ise 563,10 TL, geri ödenecek toplam kredi tutarı ise 20 bin 271,38 TL olmaktadır.

Garanti Bankası Taşıt Kredisi faiz oranları  26 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/krediler/oto_kredisi.page?gbid2=200534

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.