HSBC’den 20.000 TL Kefilsiz Taşıt Kredisi!

Herkes otomobil sahibi olabilsin, istediği otomobile kavuşabilsin, otomobilsiz kimse kalmasın diye müşterilerine avantajlı koşullar taşıt kredisi sunan HSBC Bankası, yüzde 1,37 faiz oranı uyguluyor.

Yüzde 1,37 faiz oranı ile sabit faizli taşıt kredisi veren HSBC Bankası, azami 48 aya varan ödeme seçenekleri ile müşterilerinin aylık kazançlarına uygun ödeme planları sunuyor.

Taşıt sahibi olmanın yaşadığımız dönemde artık zor olmadığını göstererek hem yeni otomobil alımlarında hem de ikinci el otomobil satın alımlarında kredi veren HSBC, kefil talebinde bulunmayıp, satın alınan araçların üzerine rehin tesisi koyuyor. Rehin tesisi kredi teminatı için yapılıp, ödemeler bittiğinde kaldırılmaktadır.

Kredili hayat sigortasının yapılmasını mecburi tutmayan banka, müşterilerinin talep etmesi durumunda  hayat sigortası yapmaktadır. Hayat sigortası primi kişiden kişiye değişiklik gösterir.

İkinci el otomobil sahibi olmak isteyen ve bunun için HSBC’den kredi kullanmak isteyen bireyler sadece 8 yaşına kadar olan araçların alımları için kredi vermektedir. 8 yaşından büyük olan araçlarda kredi kullandırılmamaktadır.

20.000 TL Taşıt Kredisi Ödeme Planı

20.000 TL HSBC Bankası taşıt kredisi kapsamında kredi tutarının binde beşi kadar dosya masrafları için ücret alınmaktadır. 20.000 TL için bu ücret 100 TL’ye tekabül etmektedir. Bu kredi 48 ay vadeli alındığı zaman aylık taksit 608,78 TL’ye, toplamda geri ödenecek tutar ise 29 bin 326,44 TL’ye tekabül etmektedir. Aynı kredi tuta2rı 36 ay vadeli alındığı zaman aylık taksit 743,43 TL’ye, toplam geri ödeme miktarı ise 26 bin 868,48 TL’ye tekabül etmektedir. Uygulanan faiz oranları ise 48 ayda yüzde 1,37 oranında, 36 ayda ise yüzde 1,39 oranındadır.

HSBC Taşıt kredisi faiz oranları 26.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.hsbc.com.tr/tr/bireysel/bireysel_krediler/hesap_makinasi_sonuc.asp

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.