Garanti Bankası’ndan 48 Ay Vadeli Taşıt Kredisi

Garanti Bankası, sunduğu yeni kredi kampanyası ile birlikte hayalini kurduğunuz otomobile sahip olmanız için ön kefil şartı aramadığı 48 aya varan vade seçeneklerine sahip taşıt kredisi ile birlikte müşterilerine kolaylıklar sağlıyor.

İster “ayağımız yerden kesilsin artık” diyip, yeni bir sıfır kilometre araba almak isteyin, isterseniz de emektar aracınızı emekli ederek yeni bir ikinci el otomobil satın alın; Garanti Bankası her iki araç türü alımında da kefilsiz, 48 aya varan vadeli ve uygun faiz oranları ile birlikte en uygun taşıt kredisi temin edebilirsiniz.

Kendi belirleyebileceğiniz en uygun ödeme planı ile birlikte, kredi başvurunuzu gerçekleştirebilir, eşit taksitler ile ödeme planınızı oluşturarak, bütçeniz için en kolay olanını yapabilirsiniz.

Her iki otomobil kredisi türü için de herhangi bir kefil talebi sunmayan Garanti Bankası, teminat olarak satın aldığınız otomobil üzerine rehin tesisi gerçekleştirmeyi yeterli olarak görüyor. İkinci el taşıt alımlarınızda, kredi vadesi ile aracın yaşının toplamı en fazla 108 ay olacak şekilde kredilendirme olanağı sunan Garanti Bankası,  herhangi bir kefil talebinde bulunmuyor.

Satın alacağınız otomobilin sahip olduğu değerin ilk 50 bin Türk Lirası için yüzde 70 oranında finansman sağlayan Garanti Bankası, 50 bin Türk Lirası’nı aşan kısım için de yüzde 50 oranında finansman desteği sağlayarak, hayalini kurduğunuz otomobile sahip olmanıza olanak sağlıyor.

Siz de Garanti Bankası’nın talep ettiği belgeler ile birlikte size en yakın Garanti Bankası şubesine giderek ihtiyacınız olan taşıt kredisini en uygun faiz oranları eşliğinde temin ederek, hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.