Turkishbank’tan 20.000 TL Sabit Faizli Taşıt Kredisi!

Turkishbank, otomobil almak isteyen müşterilerine özel sabit faizli taşıt kredisi sunuyor.

Otomobil sahibi olmak isteyen, yeterli tutarda nakitleri olmayan, gelirlerini belgeleyebilen bireylere sunulan uygun faizli taşıt kredisi için azami vade süresi 36 ay yani 3 sene olarak belirlenmiştir. 3 seneden fazla vadelendirme söz konusu olmamaktadır.

Yüzde 1,40 faiz uygulanan kredi başvuruları banka şubelerinden gerçekleşmektedir. Başvuru sırasında tüm bireylerin nüfus cüzdanlarının fotokopilerini, gelir belgelerini ve yeni araç alınacaksa proforma fatura, ikinci el araç alınacaksa ruhsat fotokopisi getirilmelidir. Gelir belgeleri bireylerin çalışma durumlarında farklılık göstermektedir. Bordrolu çalışansanız kredi başvurusu yaptığınız dönemden önceki aya ait maaş bordrosu, şirket ortağıysanız vergi levhası ile birlikte son 3 senelik onaylı bilanço ile gelir tablosu, emekliyseniz emekli hesap cüzdanı, gayrimenkul beyan edip taşıt kredisi kullanacaksanız tapu fotokopisi getirmeniz gerekmektedir.

Taşıt Kredisi başvurusu yaptığınız anda sizden kefil istenmez. Ancak banka kredi değerlendirmesi sonucunda talep edebilir. Bu durumda kefillerin de aynı dokümanları getirmeleri gerekmektedir.

36 Ay Vadeli 20.000 TL Taşıt Kredisi

Turkishbank taşıt kredisi kapsamında 3 yıla kadar uzanan ödeme planları ile 20 bin TL taşıt kredisi almanız halinde yüzde 1,40 faiz oranı ile aylık kredi taksiniz 744,90 TL olmaktadır. Eşit taksitli ödeme planları düzenlenir. Her ay ödeyeceğiniz kredi taksidi sabit olup, değişmez. Kredi sonunda geri ödeyeceğiniz toplam kredi tutarı ise yüzde 1,40 faiz ile 26 bin 816,51 TL’ye tekabül eder.

Turkishbank taşıt  kredisi faiz oranı ve hesaplaması 27 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.turkishbank.com/bireysel-bireysel-kredi-ve-kmh-faiz-oranlari/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.