QNB Finansbank’tan Anında 3.000 TL Sonbahar Kredisi Kampanyası!

QNB Finansbank, eylül ayının gelmesi ile birlikte 3 ay ertelemeli sonbahar kredisi kampanyası düzenledi.

İhtiyaç kredisi kapsamında Sonbahar Kredisi Kampanyası düzenleyen QNB Finansbank, müşterilerine avantajlı koşullarda finansman veriyor.

Sonbahar Kredisi Detayları

QNB Finansbank sunduğu kredi kampanyası ile müşterilerini yormadan, anında başvuru yapabilecekleri kredi imkanı sağlıyor. Bireyler bulundukları yerden bankanın internet sitesi üzerinden ya da sms aracılığı ile başvurularını yapabiliyor. SMS ile anında  Sonbahar Kredisi başvurusu için bireylerin T.C. kimlik numaralarını 5030’a göndermeleri gerekiyor.

Sonbahar Kredisi Kampanyası için son başvuru tarihi 30 Kasım olarak belirlenmiştir. İhtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,27 ve sabittir. Uygun faiz oranlarından yararlanmak için 30 Kasım’a kadar başvuru yapmanız gerekiyor. Bu tarihten sonra söz konusu faiz oranları kullanılmayacaktır.

Krediye ilişkin olarak banka hayat sigortasının yapılmasını talep etmektedir. Hayat sigortasını QNB Finansbank aracılığı ile yapılması halinde de hayat sigortası ücreti ortalama olarak 47 yaşında bir bireyin 3.000 TL aldığı varsayıldığı zaman 39,09 TL’ye tekabül etmektedir. Ancak bu ücret kişilerin yaşlardan cinsiyetlerine, aldıkları ihtiyaç kredisi tutarından vade süresine göre değişiklik göstermektedir.

Kredi için belirlenen azami vade süresi 12 aydır. Ayrıca buna ek olarak maksimum alınabilinecek kredi tutarı da belirlenmiştir ve bu tutar 3.000 TL‘dir. Kefilsiz ve anında ihtiyaç kredisi sunan QNB Finansbank, yaptığı değerlendirmeler sonucunda faiz oranlarında değişikliğe gidebilir.

12 Ay Vadeli Anında 3.000 TL İhtiyaç Kredisi ve Ödeme Planı

12 ay vadeli 3.000 TL anında kredi alındığı zaman  eşit taksitli ödeme planında aylık taksit 275 Türk Lirası, 3 ay ertelemeli ödeme planında ise 284 TL olmaktadır. Yıllık toplam maliyet oranları sırası ile yüzde 21,1080 ve yüzde 20,6993 olmaktadır.

QNB Finansbank  Sonbahar Kredisi Kampanyası faiz oranı ve hesaplaması 19 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.