Garanti’den Anında İhtiyaç Kredisi Başvurusu ve Detayları!

Garanti Bankası, müşterilerine özel 5 dakikada onaylan ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

İhtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,25, yüzde 1,44 ve yüzde 1,59’dur. Faiz oranları vadeye göre değil, alınan kredinin miktarına ve kredi notuna göre değişmektedir. Garanti İnternet ya da Garanti Cep müşteri olanlara özel anında ihtiyaç kredisi imkanı tanıyan Garanti Bankası, kredinin onaylanması durumunda müşterilerinin vadesiz hesaplarına yatırmaktadır.

Garanti İnternet ya da Garanti Cep aracılığı ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapanların alabilecekleri maksimum kredi tutarı 25 bin Türk Lirasıdır. Şubelerden yapılan başvurularda kredi limit sınırı yoktur.

Minimum vade süresi 3 ay, maksimum vade süresi ise 48 ay olarak belirlenmiştir. Sigorta ve Vergi Dahil ücretler toplamı kapsamında tahsis ücreti, vergi ve sigorta ücretleri vardır. Tahsis ücreti kredi tutarının yüzde 0,5’i kadardır. Tahsis ücretine BSMV ücreti dahil edilmemektedir.

48 ay vadeli alınan 15 bin Türk Lirasından yüzde 1,59 faiz oranı uygulandığında aylık kredi taksidi 479,92 TL, tahsis ücreti 75 TL’ye tekabül etmektedir. Aynı vadede alınan 25 bin Türk Lirasına yüzde 1,44 faiz oranı uygulandığı zaman ise aylık taksit 770,60 TL yapmaktadır. Tahsis ücreti ise 125 TL’ye tekabül etmektedir. Uygulanan faiz oranları müşterilerin kredi notuna göre değişmektedir.

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları 02.08.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/krediler/dijital-kredi.page

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.