Halkbank’tan 10.000 TL Emekli Kredisi

Halkbank, emeklilere özel anında başvuru yapabilecekleri anında ihtiyaç kredisi sunuyor.

Halkbank emekli kredisi faiz oranları yüzde 1,12 ve sabit olarak belirlenmiştir. Yani bireylerin aldıkları kredi tutarına ya da kredi vadesine göre faiz oranlarında değişiklik söz konusu olmamaktadır.

Emekli kredisi başvuruları sms ile yapılmaktadır. SMS ile kredi başvuru için sırası ile MINI, T.C. kimlik numara, gelir bilgisi ve istenilen kredi tutarının yazılması, 3452’ye mesaj atılması gerekmektedir. Bu kelimelerin sırası ile birer boşluk bırakılarak yazılması, MINI kelimesinin de belirttiğimiz şekilde olması gerekmektedir.

48 ay vadeli emekli kredi sunan banka, müşterilerine ödemelerde kolaylıklar sağlamaktadır. Aylık gelirlerine en uygun ödeme planlarını düzenleyen banka, 48 aydan fazla vadelendirme yapmamaktadır.

10.000 TL Emekli Kredisi

48 ay vadeli ödeme planı ile Halkbank’tan 10 bin Türk Lirası değerinde kredi alan bir bireyin aylık kredi ödemesi 284,06 Türk Lirası, kredi sonunda ödeyecek toplam tutar ise 13 bin 634,82 Türk Lirası olmaktadır. Yapılan dosya masrafları için banka kredi tahsis ücreti almaktadır. Bu ücret temin edilen kredi miktarının maksimum binde beşi kadar olmaktadır ve sadece bir kez alınmaktadır. 10 bin Türk Lirası için tahsis ücreti 50 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Banka ayrıca kişilere kredi kapsamında hayat sigortası yapılmasını da talep etmektedir. Hayat sigortasının ödemeleri kişi özelinde farklılık göstermektedir.

Halkbank  emekli kredisi faiz oranları 25 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=2873

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.