Halkbank’tan 75.000 TL Canım Evim Konut Kredisi Kampanyası!

Ülkemizdeki devlet bankalarından biri olan Halkbank, müşterilerine özel çeşitli ödeme planları ve uygun faiz oranları ile konut kredisi sunuyor.

Konut kredisi kapsamında Halkbank müşterilerine özel Canım Evim Konut Kredisi Kampanyası düzenledi.

Halkbank konut kredisi faiz oranları yüzde 1,201’den başlamaktadır. Faiz oranları müşterilerin tercih ettikleri ödeme planı süresine göre değişkenlik göstermektedir. 180 ay vadeli konut kredisi sunan Halkbank, 120 ay vadeye kadar olan ödemelerinde yüzde 1,20 oranında, 120 aydan 180 aya kadar olan sürede düzenlenen ödeme planlarında ise yüzde 1,25 oranında faiz uygulamaktadır.

Cazip faiz oranları ile müşterilerinin ev hayallerini gerçekleştirmeyi planlayan Halkbank, müşterilerinin aylık gelirlerine en uygun ödeme planlarını düzenlemektedir.

Halkbank konut kredisi başvurusu banka şubelerinden gerçekleşip, kredi başvurusunda bireylerden nüfus cüzdanları ile birlikte satın alınacak eve ait belgeler, gelir dokümanları, ikametgah belgesi ile gerekli görülmesi halinde talep edilen diğer belgeler istenmektedir.

Hem aydan aya eşit taksit tutarları ile hem de 3 ayda bir düzenlenen ödeme planları ile kredi imkanı sağlayan Halkbank, konut kredisi kefilsiz olarak sunmaktadır. Ancak yine gerekli görülmesi halinde bireylerden kefil talep edilebilinmektedir. Kefil talep edilmesi halinde ise müşterilerden istenen belgelerin aynısı kefillerden de istenmektedir.

75.000 TL Canım Evim Konut Kredisi ve Ödeme Planı

Halkbank konut kredisi kampanyası kapsamında 180 ay vadeli ödeme planı ile 75 bin TL tutarında finansman alan bireylerin aylık kredi taksitleri 1.049,69 Türk Lirası, kredi sonunda ödemeleri gereken tutar ise 188.944,26 Türk Lirası olmaktadır. Banka konut kredisi dosya masrafları için alınan kredi tutarının binde beşi kadar kredi tahsis ücreti almaktadır. 75 bin Türk Lirası için bu ücret 375 Türk Lirasına tekabül etmektedir.

Halkbank Canım Evim Konut Kredisi faiz oranları 30 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=2719

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.