Burgan Bank Kişiye Özel Ödeme Planıyla Konut Kredisi

Burgan Bank tarafından sunulan konut kredisi ürünü sayesinde hayalini kurduğunuz ev için hazırlanacak olan değerleme raporunda belirtilen ev değerinin yüzde 80’ine kadar konut kredisi başvurusu yapabilir, çekeceğiniz konut kredisi ürününü 120 aya kadar uzayan vade seçeneklerinden bütçeniz için en uygun olanı tercih ederek taksitlendirebilirsiniz.

Burgan Bank, kira öder gibi kendi evinize sahip olmanıza olanak sağlamak için konut kredisi vade sürelerini 120 aya kadar uzun tutuyor. Banka, ödemelerinizi eşit taksitler halinde yapmanıza imkân tanıyor. Kredi ödeme planınızda, aylık yapacağınız ödemelerin, hane halkında kişi başına düşen gelir miktarının yarısını geçmemesine önem veren Burgan Bank, düzenli bir gelir miktarına sahip olup, yeterli kredi notunu taşıyan herkesin kefilsiz konut kredisi ürününden faydalanmasına olanak sağlıyor.

Burgan Bank’tan konut kredisi çekmek için size en yakın Burgan Bank şubesini ziyaret etmeniz gerekiyor. Bu kapsamda yapacağınız konut kredisi başvurusu için ise yanınızda mutlaka nüfus cüzdanınızı, gelir belgenizi, ikâmet adresinizi gösteren belgenizi ve satın alacağınız konutun tapusunun fotokopisini bulundurmanız gerekiyor.

Burgan Bank 90.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı

Burgan Bank’tan çekeceğiniz 90 bin Türk Lirası tutarındaki konut kredisi ürünü için 72 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talebinde bulunmanız halinde banka tarafından uygulanacak olan aylık sabit konut kredisi faiz oranları yüzde 1,65 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı da 2 bin 145,34 Türk Lirası’na denk gelecektir. Bu kredi ödeme planı kapsamında yapacağınız toplam geri ödeme miktarı ise 154 bin 464,48 Türk Lirası’na denk gelecektir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 19 Ağustos 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/kredihesaplama.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.