Akbank Konut Kredisi Kampanyaları ve Detayları

Akbank, eşit taksitli ödemeden ara ödemeliye, peşinatsız ödemeden dönemsel ödeme planı çeşidine kadar uygun faiz oranları ile konut kredisi sunuyor.

Sabit faizli, indirimli, ara ödemeli, balon ödemeli, dönemsel ödemeli, peşinatsız, artan taksitli ödeme planları imkanı sunulup, aynı zamanda da kentsel dönüşüm için ve yeni ev almak isteyen ancak şuan ki evini satamayanlar için de konut kredisi sunan Akbank, yüzde 1,11 faiz oranı ile müşterilerine kolaylıklar sağlıyor.

Akbank Konut Kredisi Kampanyaları ve Detayları

İndirimli konut kredisi ile bireyler kredi faizlerinin bir kısmını ödeyerek kredi faiz oranları ile aylık taksit tutarlarının bir kısmını düşürebilmektedirler. Bu durumda da ödenecek peşin faiz tutarına göre de yeni faiz oranları belirlenir ve eşit taksitli ödeme planı  oluşturulur.

Sabit faizli konut kredisi ile hem aylık taksitler hem de faiz oranları sabit olur. Bu kredi türü aylık gelirleri sabit olanlar için çok uygundur.

Peşinatsız konut kredisi ile de bireyler alacakları evin değerinin yüzde yüzü kadar kredi kullanabilirler. Bu durumda ev üzerine ipotek konulur ve ödemeler sona erdiğinde ipotek kaldırılır.

Yeni Evim konut kredisi ile şuan evleri olan ancak satamayan, 1 yıl içinde satabilecek durumda olan bireyler içindir. Bu kredinin kullanımı sırasında mevcut durumdaki ev satılırsa ve bireyler erkenden kredilerini kapatmak isterlerse Akbank erken kredi kapama ücreti almaz. Ancak diğer konut kredisi kampanyalarında kredinin erken kapama durumu söz konusu olursa yüzde 2’lik komisyon ödemesi yapılır.

Dönemsel konut kredisi kampanyası ile de bireyler 3 ayda bir, 4,5 hatta 12 ayda bir ödemelerini yapabilirler. Bu kredi türü ise turizm, tarım sektöründe çalışan bireyler için çok uygundur.

Konut kredisi vade süreleri 120 ay olarak belirlenmiştir. Başvurular banka şubelerinden yapılmaktadır. Başvuru sırasında kampanyaya göre istenilen belgelerde değişiklik olabilmektedir. Ancak genel olarak başvuru sahibinin nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve yeni alınan evin tapu fotokopisi talep ediliyor.

Akbank konut kredisi faiz oranları  28 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.akbank.com/konut-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.