Halkbank’tan İmar Barışı Kredi Kampanyası!

Ülkemizdeki devlet bankaları arasında bulunan Halkbank, imar barışı kapsamında müşterilerinin nakit ihtiyaçlarına yönelik 60 ay vadeye kadar uzanan uygun ödeme planları ve düşük faiz oranları ile kredi kampanyası sunuyor.

Halkbank İmar Barışı Kredi Kampanyası!

İmar Barışı kredi kampanyası düzenleyen Halkbank, müşterilerine en uygun ödeme planlarıyla kredi desteği veriyor. Halkbank imar barışı kredi kampanyasının faiz oranları müşterilerin bankadan temin ettikleri finansman tutarına göre değişkenlik gösteriyor. 20 bin Türk Lirasına kadar alınan kredilerde 60 aya kadar tüm vadelerde yüzde 1,33 oranında faiz uygulanırken, 20 bin Türk Lirası ile 100 bin Türk Lirası arasındaki finansmanlarda yine 60 aya kadar olan tüm vade sürelerinde yüzde 1,48 oranında, 100 bin Türk Lirası üzerindeki tüm finansman tutarlarında ise yüzde 1,65 oranında faiz uygulanmaktadır.

İmar barışı başvurusu e-devlet uygulaması üzerinde gerçekleştiren kişilere bakanlık tarafından onay sms’i gönderilmektedir. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri’ni ziyaret ederek başvurularını yapanlara ise yapı kayıt belgesi verilmektedir. Halkbank imar kredi kampanyası başvurusu yaparken de sms ya da yapı kayıt belgesinin bankaya ibraz edilmesi gerekmektedir. Yapı kayıt belgesi olmayan ya da telefonuna sms gelmeyen kişiler imar kredisinde yararlanamamaktadır.

Kredi dosya masrafı tahsil etmeyen banak, yıllık toplam maliyet oranını faiz ve vergileri dahil ederek hesaplamaktadır. İmar barışışı kredisinden yararlanmak isteyenlerin hayat sigortası yaptırmaları zorunludur. Hayat sigortası ücreti ise kişilerin yaşlarına, cinsiyetlerin, aldıkları kredi tutarına göre değişkenlik göstermektedir. Ancak 48 ay vadeli 10 bin TL alan 35 yaşındaki bir müşterinin ödeyeceği yıllık hayat sigortası ücreti ortalama 31,24 Türk Lirasına tekabül etmektedir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 30 Ağustos 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.halkbank.com.tr/5902-konut_finansmani

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsini