Akbank’tan 48 Ay Vadeli Taşıt Kredisi Kampanyası

Türkiye’nin en çok kampanya düzenleyen ve müşteri odaklı çalışan bankalarından bir tanesi olan Akbank, düzenlediği taşıt kredisi kampanyası ile; hem sıfır kilometre otomobil alımlarınızda, hem de ikinci el otomobil alımlarınızda ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini sağlıyor.

Taşıt kredisi başvurusunun onaylanması halinde temin edeceğiniz krediniz için 48 aya varan vade seçenekleri sunan Akbank, aylık yüzde 1,20 oranında faiz uygulaması eşliğinde ihtiyaç duyduğunuz finansmanı sağlıyor.

18 yaşından büyük herkesin başvurabileceği bir kredi türü olan Akbank taşıt kredisi, gelir durumunu belgeleyebilen herkes için taşıt kredisi olanağı sağlıyor. Hem sıfır kilometre, hem de ikinci el otomobiller için proforma fatura ve kasko değerinin ilk 50 bin Türk Lirası için yüzde 70 oranında, 50 bin Türk Lirası’nı aşan kısım için de yüzde 50 oranında finansman sağlayan Akbank, 48 aya kadar vadelendirerek borcunuzu rahat bir şekilde ödemenize olanak sağlıyor.

Temin edilecek olan taşıt kredisinin ödeme planında belirlenen taksit tutarının, hane halkının sahip olduğu gelir miktarının yüzde 50’sini geçmemesine özen gösteren Akbank, en uygun taşıt kredisi kampanyası kapsamında, ferdi kaza sigortası uygulaması ve kasko uygulaması ile birlikte, satın alınacak olan otomobil üzerine rehin tesisi gerçekleştirerek ihtiyaç duyduğunuz taşıt kredisini sunuyor.

Siz de Akbank’tan taşıt kredisi temin etmek için size en yakın Akbank şubesine Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık numaranızı gösteren nüfus cüzdanınız, sürücü belgeniz ya da pasaportunuz, gelir belgeniz, adres teyit amaçlı son 3 ayda düzenlenmiş faturanız ve satın alacağınız otomobile ait sıfır kilometre ise proforma fatura, ikinci el ise de ruhsat fotokopisi ile birlikte başvurmanız yeterli olacaktır.