İmar Barışı’dan Yararlanmak İsteyenlere Şekerbank’tan Finansman Desteği!

Şekerbank, İmar Barışı’ndan yararlanmak isteyen müşterilerine özel finansman sunuyor. Bireysel müşterilerine uygun ödeme planlarıyla İmar Barışı Finansmanı desteği veren Şekerbank, faiz oranlarını düşük tutuyor.

Şekerbank’tan İmar Barışı Finansmanı Kampanyası!

Şekerbank, İmar Barışı kampanyasından yararlanmak isteyen müşterilerine özel uygun ödeme planlarıyla finansman desteği sağlıyor. Bireysel müşterilerine İmar Barışı Kredisi kampanyası sunan banka, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından uygulamaya başlana İmar Barışı’na destek veriyor.

30 Bin Türk Lirasına Kadar Kredi Desteği

Söz konusu kredi kampanyası kapsamında bireysel müşterilere belli bir limite kadar kredi veriliyor. Bu limit ise 30 bin Türk Lirası olarak belirlenmiştir. 30 bin Türk Lirasından daha yüksek tutarlarda kampanya dahilinde kredi almak mümkün değildir. Ancak kişiler gerekli belgeleri tamamlayıp, bankaya ibraz ettiklerinde, kişi özelinde banka tarafından 30 bin Türk Lirasından daha yüksek tutarda kredi verilmesi mümkün olabilir.

60 Ay Vadeli, Masrafsız

Ödeme planları ise kişilerin bütçelerine en uygun şekilde hazırlanıyor. En fazla 5 yıl yani 60 aya uzanan ödeme planları düzenlenip, 60 aydan daha uzun süreli ödeme planı yapılmıyor. Diğer kredilerde olduğu gibi bu kampanyada kredi tahsis ücreti yani dosya masrafı ücreti tahsil edilmiyor.

Yapılarda imar ve ruhsat problemlerinin çözülmesine imkan sağlayan İmar Barışı sürecinde uygun şartları sağlayan Bakanlığın belirlediği ücret karşılığında Yapı Kayıt Belgesi verilmekte. Buna ek olarak da yapıların elektrik, su, doğalgaz bağlantıları da kayıt altına alınmış oluyor. Şekerbank ise yapıların İmar Barışı kapsamında alınması döneminde ortaya çıkan finansman ihtiyacı için kredi kampanyası düzenleyerek, vatandaşlara destek veriyor.