Halkbank’tan Şehit Yakınları ve Gaziler için İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Saygı ve minnet borcumuz olan Şehitlerimizin yakınları ile birlikte Malul/Muharip Gazilerimiz için avantajlı faiz oranları ile ihtiyaç kredisi sunan Halkbank, Vefa Kredisi Kampanyası düzenledi.

Vefa Kredisi Kampanyası kullandırımı yalnızca şahadet belgesi olan şehit yakınları ile beraber muharip gazi ya da malul gazi belgesi olan gazi olmuş bireyler için geçerli olmaktadır. Bu belgeleri olmayan bireylere Vefa Kredisi faiz oranları ile kredi kullandırılmamaktadır.

Vefa Kredisi kampanyası faiz oranları yüzde 1,07 olup, tüm vade sürelerinde sabit olarak kullandırılmaktadır. Sabit faizli ihtiyaç kredisi kampanyası sunan Halkbank, azami 48 ay vadeye kadar geri ödeme imkanı sağlamaktadır.

Kredi başvurusunda yukarıda belirttiğimiz belgeler haricinde nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve ikametgah belgesi istenmektedir. Bankanın istediği belgeleri eksiksiz getiren bireylerin kredi almaları daha hızlı gerçekleşmektedir.

Örneğin; 48 ay vadeli ödeme planı ile Halkbank’ın sunduğu kredi kampanyası kapsamında 50 bin Türk Lirası tutarında finansman almak isteyen bir müşterinin aylık kredi taksit ödemesi bin 401,90 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Aylık faiz oranı yüzde 1,07 olmaktadır. Müşterilerden dosya masrafları için kredi tahsis ücreti alınmamaktadır. Örnek krediye göre yıllık maliyet oranı ise yüzde 16,5441’e tekabül etmektedir.

Halkbank Vefa Kredisi faiz oranları 24.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=2868

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.