Halkbank’tan Taşıt Sahibi Olmak İsteyenlere Müthiş Fırsat!

Türkiye’nin en eski bankalarından olan Halkbank, hayalini kurduğunuz otomobile sahip olabilmeniz için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini sunuyor. Banka 48 ay vade seçeneğiyle hem sıfır kilometre otomobil alımlarınızda, hem de ikinci el otomobil alımlarınızda ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor.

Halkbank tarafından düzenlenen taşıt kredisi kampanyası hem sıfır kilometre otomobiller için, hem de ikinci el otomobiller için temin edilebiliyor. Banka düşük maliyetler eşliğinde sunduğu taşıt kredisi ürünü eşliğinde hayallerinize bir adım daha atmanıza yardımcı oluyor.

Halkbank, satın alacağınız aracın 100 bin Türk Lirası’na kadar olan kısmının yüzde 70’ine kadar taşıt kredisi çekmenize imkân tanırken, 100 bin Türk Lirası’nın üzerinde kalan kısmının da yüzde 50’sine kadar taşıt kredisi kullanılmasına imkân tanıyor. Banka çekilen taşıt kredisi karşılığında vade süresi boyunca araç üzerine ipotek tesisi gerçekleştiriyor. Kredi ödemelerinizin tamamlanması ile birlikte taşıt kredisi üzerindeki ipotek kaldırılıyor.

Halkbank 55.000 TL Taşıt Kredisi Ödeme Planı

Halkbank’tan 48 ay vadeli 55 bin Türk Lirası tutarında taşıt kredisi çekmeniz halinde banka tarafından uygulanacak olan aylık sabit taşıt kredisi faiz oranı yüzde 1,60 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı bin 764,04 Türk Lirası’na tekabül ediyor. Vade süreci sonunda yapılacak toplam geri ödeme miktarı ise 84 bin 673,75 Türk Lirası oluyor.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 17 Haziran 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.halkbank.com.tr/4527-tasit_kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.