Hayalinizdeki Arabaya Gerekli Finansman Vakıf Katılım’da!

Hem sıfır kilometre otomobil alımlarınızda, hem de ikinci el otomobil alımlarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz taşıt finansmanı Vakıf Katılım Bankası tarafından sunuluyor.

Hayalini kurduğunuz otomobilin hem sıfır kilometre versiyonu, hem de ikinci el versiyonu için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini sağlayan Vakıf Katılım Bankası, düzenlediği taşıt finansmanı kampanyası ile birlikte 48 aya kadar uzayan taksit dönemleri sayesinde ödemelerinizi oldukça rahat bir şekilde yapmanıza olanak sağlıyor.

Vakıf Katılım Bankası, satın alacağınız otomobilin ilk 50 bin Türk Lirası için yüzde 70’e varan oranlarda taşıt finansmanı temin etmenizi sağlarken, 50 bin Türk Lirası’nı aşan kısmın da yüzde 50’sine kadar taşıt finansmanı çekmenize yardımcı oluyor.

20 bin Türk Lirası Taşıt Finansmanı Ödeme Planı

Vakıf Katılım Bankası’ndan temin edeceğiniz 20 bin Türk Lirası tutarındaki taşıt finansmanı için 48 ay vade seçeneğinde uygulanacak aylık eşit taşıt finansmanı kâr payı oranı yüzde 1,32 olurken, ödeme yapacağınız eşit taksit tutarı da 598 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Gerekli belgeler ile birlikte size en yakın Vakıf Katılım Bankası şubesine giderek taşıt finansmanı başvurunuzu gerçekleştirebilir, onaylanan finansmanınızı pratik bir şekilde temin edebilirsiniz.

Bu ödeme planı 2 Ağustos 2017 tarihinde aşağıda yer alan bağlantıdan Kredi360 ziyaretçileri için özel olarak oluşturulmuştur.

https://www.vakifkatilim.com.tr/tr/bireysel/Pages/Finansman-Hesaplama.aspx#

Kredi360 sitesinde yer alan krediler kategorisine göz atarak, tüm bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarına göz atarak, hem ihtiyacınız, hem de bütçeniz için en uygun krediyi rahatlıkla belirleyebilirsiniz