Her Bütçeye, Her İhtiyaç Türüne Uygun Konut Kredileri Vakıfbank Sarı Panjur’da!

Vakıfbank tarafından hazırlanan Sarı Panjur ürünleri sayesinde her bütçeye ve her ihtiyaca uygun konut kredisi temin etmenize olanak sağlanıyor.

Vakıfbank, Sarı Panjur Konut Kredisi ürünleri sayesinde ev satın alma aşamasında ihtiyaç duyduğunuz tüm nakit desteğini sağlıyor. Banka, her ihtiyaca özel bir konut kredisi çözümü sunuyor.

  • Masrafsız SarıPanjur Konut Kredisi

Bu konut kredisi ürünü sayesinde dosya masrafı, komisyon gibi herhangi bir ücret ödemeden konut kredisi temin edebilirsiniz.

  • Artan Taksitli SarıPanjur Konut Kredisi

Konut kredisi ödemelerine düşük tutarlar ile başlayıp, giderek yükselmesini istiyorsanız, bu konut kredisi ürününü seçebilirsiniz.

  • Azalan Taksitli SarıPanjur Konut Kredisi

Konut kredisi ödemelerine ilk etapta yüksek taksit tutarları ile başlayıp, bu ödemelerin giderek azalmasını istiyorsanız, bu konut kredisi seçeneğinden faydalanabilirsiniz.

  • Ara Ödemeli SarıPanjur Konut Kredisi

Ara ödeme yaparak konut kredisi taksit ödemelerini azaltabilirsiniz.

  • Periyodik Ödemeli SarıPanjur Konut Kredisi

Ödemelerinizi isterseniz aylık olarak ödemesi yapabileceğiniz gibi, isterseniz de iki ayda bir, üç ayda bir olarak da ödeme yapabilirsiniz.

  • Anapara Sabit SarıPanjur Konut Kredisi

Çekeceğiniz konut kredisi ürünü için ana para ödemenizi sabitleyip, faiz ödemelerinizi azaltabilirsiniz.

  • Taksitler Sonra SarıPanjur Konut Kredisi

Konut kredisi ödemelerinizi bu konut kredisi ürünü sayesinde erteleyebilirsiniz.

  • Anaparası Sonra SarıPanjur Konut Kredisi

Ödemelerinize düşük taksit tutarları ile başlayıp, ilk etapta sadece faiz ödemesi yapıp, ana para ödemelerinizi erteleyebilirsiniz.

  • Transfer Et SarıPanjur Konut Kredisi

Farklı bir bankadan çektiğiniz konut kredisi ürününü Vakıfbank’a transfer edebilirsiniz.

  • Standart SarıPanjur Konut Kredisi

Bu konut kredisi ürününü seçerseniz 120 aya kadar vade seçenekleri eşliğinde hayalini kurduğunuz evi satın almak için konut kredisi çekebilirsiniz. Banka kredi vade süresi boyunca satın alınacak ev üzerine ipotek tesisi gerçekleştirerek, krediniz için gerekli teminatı sağlamış oluyor.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 24 Nisan 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.