12 Ay Vadeli 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Burgan Bank’ta!

Burgan Bank’ın düzenlediği ihtiyaç kredisi ürünü sayesinde tüm nakit ihtiyaçlarınız çözüme kavuşuyor. Banka kredi notunuza göre size özel ihtiyaç kredisi faiz oranı uygulaması yaparken, aylık sabit tutarlarda ödemeler yaparak kredi ödemelerinizi önceden planlamanıza olanak sağlıyor.

Burgan Bank İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Burgan Bank’tan ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için bankanın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Online bir şekilde dolduracağınız ihtiyaç kredisi başvuru formu ile birlikte kredi başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Eğer krediniz onaylanırsa, kredinizi size en yakın Burgan Bank Şubesinden temin edebilirsiniz.

Onaylanan kredinizi Burgan Bank şubesinden temin etmek için giderken yanınızda bulundurmanız gereken belgeler ise şu şekilde:

Burgan Bank Kredi Başvurusunda Gereken Belgeler

Burgan Bank kredi başvurusu aşamasında gereken belgeler arasında ikamet adresinizi gösteren bir belgenin bulunması, gelir belgenizin bulunması, nüfus cüzdanınızın ya da ehliyetinizin fotokopisi ile birlikte bulunması önem arz ediyor.

Burgan Bank 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Burgan Bank’tan çekeceğiniz 10 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için 12 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talep etmeniz halinde banka tarafından uygulanacak olay aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 2 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı da 968,98 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 1 Ağustos 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/benim-icin/krediler/ihtiyac-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.