TEB’den Konut Kredisi Kampanyası

Türk Ekonomi Bankası (TEB), düzenlediği konut kredisi kampanyası ile birlikte avantajlı faiz oranları ve uygun vade seçenekleri eşliğinde hayalini kurduğunuz eve sahip olmanız için gerekli finansmanı sağlıyor. İşte Türk Ekonomi Bankası Konut Kredisi kampanyasına dair tüm detaylar!

Türk Ekonomi Bankası aylık yüzde 0,90 ‘dan başlayan faiz oranları eşliğinde 120 aya kadar vadelendirebileceğiniz konut kredisi kampanyası sunuyor. Satın alacağınız evin ekspertiz değerinin yüzde 75 ‘ine kadar temin edebileceğiniz Türk Ekonomi Bankası (TEB) konut kredisi ile birlikte hayalini kurduğunuz eve bir an önce sahip olabilirsiniz.

1 Ay ila 60 ay arasındaki vade seçeneklerine aylık yüzde 0,90, 61 ay ile 120 ay arasındaki vade seçeneklerine ise aylık yüzde 0,95 oranında faiz uygulaması yapan Türk Ekonomi Bankası, herhangi bir kefil talebinde bulunmuyor. Kefil yerine satın alacağınız konut üzerine ipotek tesisi gerçekleştiren Türk Ekonomi Bankası, bu sayede eviniz için gerekli olan teminatı sağlamış oluyor. Vade süresinin dolması ile kredi ödemelerinizin bitmesi taktirinde ipotek tesisi kaldırılarak satın almış olduğunuz evin üzerinize devri gerçekleştiriliyor.

Türk Ekonomi Bankası’ndan konut kredisi temin etmek için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık numaranızı belgeleyen nüfus cüzdanınız, ehliyetiniz ya da pasaportunuza ait fotokopi, çalışma durumunuza göre düzenlenmiş olan güncel gelir belgesi, güncel ikâmet adresinizi gösteren ve son 3 ay içerisinde düzenlenmiş bir elektrik, su, telefon ya da doğal gaz faturalarından bir tanesinin aslı ya da fotokopisi ve satın alacağınız konuta ait tapunun fotokopisi ile birlikte size en yakın Türk Ekonomi Bankası (TEB) şubesine giderek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.