Her Müşteriye Özel Ödeme Planları ile Türkiye İş’ten Konut Kredisi Kampanyaları!

Türkiye İş Bankası, her ay düzenli periyotlarda ve müşterilerinin gelir durumlarına uygun ödeme planları konut kredisi sunup, evin hayalini kuran herkesi hayallerine kavuşturmayı hedefliyor.

Kredi ödemelerinin tüm vade süresince sabit olarak bırakıldığı Sabit Taksit Ödemeli Konut Kredisine ek olarak bireylerin kendi bütçelerine uygun olarak hazırlanan konut kredisi ürünleri de sunulmaktadır.

Kredi faizlerinin bir miktarını katkı payı olarak ödemek isteyen bireyler için indirimli faiz oranları ile sunulan İndirimli Ev Kredisi Kampanyasının yanı sıra, yapılan her ödemenin eşit olması durumunda toplam faizde indirim yapılması kapsamında Eşit Anapara Ödemeli Konut Kredisi, kredi ödemelerinin vade sonralarına kadar artmasını talep edenler için düşük ödemelerle başlayan konut kredisi yahut tam tersi şeklinde kredi vadesi sonuna kadar azalan kredi ödemeleri kapsamında yüksek ödemelerde başlayan konut kredisi, müşterilerinin kendi belirledikleri dönemlerde kredi ödemelerini yapabileceği balon ödemeli konut kredisi ürünleri sunulmaktadır.

120 ay vadeli 60.000 TL Konut kredisi alan ve ödemelerini eşit taksitli periyotlarda gerçekleştirmek isteyen bireylerin aylık ödeyecekleri faiz oranı yüzde 0,99 olup, kredi ödemesi 856,67 TL olmaktadır.  Banka konut kredisi ürünlerinde ekspertiz ücreti, taşınır ve taşınmaz rehin ücreti, DASK, konut ve hayat sigortası ücretleri almaktadır. Ekspertiz ücreti, konut sigortası eve göre, hayat sigortası ise müşteriye göre değişmektedir.

Türkiye İş Bankası konut kredisi faiz oranları 16.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/krediler/kredi-hesaplama/Sayfalar/kredi-hesaplama.aspx#Taksit_ev

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.