Halk Bankası’ndan Dost Konut Kredisi Kampanyası!

Halk Bankası,  uygun faizli Dost Konut Kredisi Kampanyası düzenledi.

Dost Konut Kredisinden yararlanmak isteyen bireylere Halk Bankası kredi transferi yapma hakkı da sunuyor.  Yani başka bankalardan konut kredisi alıp, kredisini Halk Bank’a taşımak isteyen bireyler uygun faiz oranları ve esnek ödeme seçeneklerinden yararlanıp, transfer işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.

Ev hayallerini gerçekleştirmek isteyen müşterilerine Dost Konut Kredisi Kampanyası kapsamında finansman desteği veren Halk Bankası, uygun faizli konut kredisi sağlayıp, aylık taksitlerin ödemelerinde ya da toplam kredi geri ödemesinde en az ödeme yapma imkanı sağlıyor.

Halk Bankası konut kredisi faiz oranları yüzde 1,09’dan başlamaktadır. 180 ay vadeye kadar pek çok çeşitli seçeneklerde kredi geri ödemesi kolaylığı sağlayan Halk Bankası, faiz oranlarını vade sürelerine göre farklı tutmuştur. 120 ay vadeli konut kredisine kadar yüzde 1,09 ve 120 ay ile 180 ay arasındaki konut kredisinde yüzde 1,11 oranında aylık faiz oranı belirleyen banka, 650 Türk Lirası tutarında ekspertiz ücreti almaktadır. Ekspertiz ücretleri ise evden eve farklılık göstermektedir. Evin bulunduğu konuma, evin büyüklüğüne ve benzeri gibi niteliklerine göre ekspertiz ücretleri değişmektedir. Normal şartlarda her bankanın konut kredisi kapsamında binde beşlik pay kadar aldığı dosya masrafı ücretlerini Halk Bankası Dost Konut Kredisi Kampanyası dahilinde almamaktadır. Yani bireylerden dosya masrafları için ücret talep edilmemektedir. 155,76 Türk Lirası değerinde ipotek tesis ücreti alan Halk Bankası, başvurularda satın alınan evin belgelerini istemektedir.