HSBC’den Kefilsiz İhtiyaç Kredisi!

HSBC, evlilik, eğitim masrafları, acil sağlık harcamaları ve benzeri gibi tüm bireysel giderler için uygun faiz oranları ve uzun vadede ödeme planları ile ihtiyaç kredisi sunuyor.

3 farklı çeşitte anında başvuru yapma imkanı sağlanıp, 36 aya varan vadelerde ödeme imkanları sağlanmaktadır. İnternet ve mobil şubesi ile internet bankacılığından şube haricinde ihtiyaç kredisi başvurusu yapma imkanı vardır.

Faiz oranları yüzde 1,82’den başlamaktadır. 36 ay vadeli ödeme planı ile 5 bin Türk Lirası değerinde HSBC ihtiyaç kredisinden almak isteyenin aylık kredi ödemesi 202,01 Türk Lirası, kredi tahsis ücreti 26,25 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Kredi tahsis ücretine Banka Sigorta Muamele Vergisi dahil edilerek hesaplanmıştır. Vergi için yüzde 5 alınmıştır.  Toplam faiz ödemesi 2 bin 272,36 Türk Lirası, toplam geri ödeme tutarı ise 7 bin 298,61 Türk Lirası olmaktadır.

Başvurularını HSBC şubelerinden yapmak isteyenlerin kimlik cüzdanı, sürücü belgesi ya da pasaporttan herhangi birini, gelir belgelerini, adres teyiti için ikametgah belgesini ve son aya ait olan SSK belgesini getirmeleri gerekmektedir. Başlangıçta kefil istenmese de sonraki süreçlerde kefil istenebilmektedir. Bu durumda kefillerinde aynı belgeleri getirmeleri zorunludur.

HSBC ihtiyaç kredisi faiz oranları 09.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.hsbc.com.tr/tr/bireysel/bireysel_krediler/hesap_makinasi_sonuc.asp

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.