Akbank’tan Ayda 63 TL Taksitle Belgesiz, İmzasız ve Kefilsiz Anında Kredi!

Akbank, müşterilerinin şubelerine kadar gitmelerine gerek kalmadan, bulundukları yerden anında kredi başvurusu yapabilecekleri kredi kampanyası düzenledi.

Direkt Kredi Kampanyası düzenleyen Akbank, 30 bin Türk Lirasına kadar finansman desteği vermektedir.

Akbank Direkt Kredi Başvurusu 7 gün 24 saat, hem haftaiçi hem de haftasonu yapılabilinip, başvurular ise bankanın internet sitesinden, mobil şubesinden ve internet şubesinden yapılmaktadır. Anında kredi başvurusu yapılması ve bankanın krediyi onaylaması durumunda bireylerin yine banka şubelerine gitmelerine gerek yoktur. Belge, imza ya da kefil talep etmeden onaylanan kredileri müşterilerinin hesaplarına yatıran banka, yüzde 1,53’ten başlayan faiz oranları uygulamaktadır. Akbank ihtiyaç kredisi faiz oranları bireylerin kredi geri ödemelerinde sigorta yaptırmaları ve yaptırmalarına bağlı olarak farklılık göstermektedir. Sigorta yaptıranlar için yüzde 1,53 oranında faiz uygulayan banka, yaptırmayanlar için ise yüzde 1,66 oranında faiz uygulamaktadır.

48 ay vadeli anında ihtiyaç kredisi imkanı sunulup, müşteri özelinde uygun ödeme planları hazırlanmaktadır.

2.000 TL Anında İhtiyaç Kredisi

Direkt kredi kampanyası dahilinde 2 bin Türk Lirası tutarında anında finansman temin eden bireyler için 48 ay vadeli ödeme planı düzenlendiğinde bireylerin kredi geri ödemelerinde sigorta yaptırmaları durumunda aylık taksit ödemeleri 63,05 Türk Lirası, yaptırmamaları durumunda aylık taksit ödemeleri ise 65,10Türk Lirasına tekabül etmektedir. Aylık maliyet oranları ise sırası ile yüzde 1,8603 ve yüzde 2,0166, yıllık maliyet oranları ise sırası ile yüzde 24,7551 ve yüzde 27,0727 olmaktadır. Banka kredi dosya masrafları için 10 Türk Lirası tutarında kredi tahsis ücreti almaktadır.

Akbank anında ihtiyaç kredisi faiz oranları 5 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.akbank.com/tr-tr/urunler/Sayfalar/Subeye-Gitmeden-Kredi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.