QNB Finansbank’tan 10.000 TL Online Kredi!

Bankalar vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik kredi kampanyaları düzenlerler. Bazı bankalar ise vatandaşlar hızlı bir şekilde ihtiyaçlarını karşılayabilsin diye anında kredi imkanı sağlarlar. Anında kredi ile kişilerin bankaya gitmelerine gerek kalmaz. Sağlanan imkanlar doğrultusunda bulunulan yerden kredi başvurusu yapmak mümkündür. Krediye onay gelmesi halinde de istenilen belgeler ile birlikte banka şubesine gidilir ve son işlemler tamamlanır.

QNB Finansbank’ta bu kapsamda ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi. Müşterilerine online olarak kredi imkanı sağlıyor. Ancak kampanya kapsamında bazı şartlar sunuluyor.

Banka online kredi için minimum ve maksimum kredi limiti belirlemiştir. Minimum 1.000 Türk Lirası, maksimum ise 50 bin Türk Lirası kredi alınabiliniyor. Başvurular internet ya da cep şubesinden gerçekleşiyor. Ayrıca krediye onay gelmesi halinde banka şubesine gidilmesine gerek yoktur. Banka anında müşterilerinin hesaplarına parayı yatırıyor. Başvurular 7 gün içinde değerlendiriliyor.

QNB Finansbank online kredi faiz oranları müşteri kredi notuna göre değişiyor. Minimum faiz oranı yüzde 1,26 iken maksimum faiz oranı ise yüzde 1,69’dur.

QNB Finansbank 10.000 TL Online Kredi Ödeme Planı

Yüzde 1,26 faiz oranından kredi notu en yüksek olan müşteriler yararlanabiliyor. Yüzde 1,26 faizle 48 ay vadeli 10.000 TL online kredi alındığı zaman aylık kredi taksidi 294,50 Türk Lirası oluyor. 50 Türk Lirası tahsis ücreti, 689,41 Türk Lirası ise vergi ücretleri alınıyor. Hayat sigortasının yapılması gerekiyor ancak bu ücret kişiden kişiye göre değişiyor.

QNB Finansbank online kredi faiz oranları 20 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.qnbfinansbank.com/krediler/ihtiyac/kredikolay-ihtiyac/online-kredi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.