HSBC’den Son Sürat Taşıt Kredisi Kampanyası!

İster 0 km olsun ister ikinci el olsun tüm taşıtlar için HSBC Bankası tüm müşterilerine özel avantajlı faiz oranları ile taşıt kredisi imkanı sunuyor.

Son sürat taşıt kredisi kampanyası imkanı sunan HSBC, 0 km taşıt alımlarında aracın bedelinin 50 bin TL’ye kadar olan kısmı için yüzde 70 oranında, 50 bin TL’yi aşan kısmı için yüzde 50 oranında kredi imkanı tanımaktadır. 2. el taşıtların satın alımlarında ise kasko bedelinin yüzde 70 oranına kadar kredi verilmektedir.

HSBC son sürat taşıt kredisi vade süresi maksimum 48 ay olarak belirlenmiştir.

Uygun faizli taşıt kredisi imkanı sağlayan HSBC, aynı zamanda erken ödeme, ara ödeme ve otomatik ödeme seçenekleri ile çeşitli kolaylıklar sağlamaktadır.

KEFİLSİZ!

Banka taşıt kredisi kampanyası kapsamında müşterilerinden ön kefil talep etmemektedir. Ancak satın alınması planlanan aracın teminat için rehni alınır. Müşterilerinin talepleri doğrultusunda da Kredili Hayat Sigortası yapılmaktadır. Kredili Hayat Sigortası hem bankanın hem de müşterinin lehinedir. Kaza sonucunda oluşan yaşam kaybı, tam ya da daimi maluliyet risklerine karşı önlem içindir.

Bireyler isterlerse tüm ödeme süresi boyunca da tek seferde ve minimum tutarda sigorta prim ödeme imkanından faydalanabilmektedirler.

HSBC taşıt kredisi faiz oranları ise yüzde 1,26’dan başlamaktadır.

HSBC taşıt kredisi faiz oranları 27.06.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.hsbc.com.tr/tr/bireysel/faiz_ucretler/urun_fiyatlari.asp#id1

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.