HSBC Mortgage Kredisiyle Herkes Ev Sahibi Oluyor

HSBC Bankası düzenlediği mortgage kredisi kampanyası ile birlikte herkesin hayalini kurduğu eve sahip olmasına olanak tanıyor.

En az 5 bin Türk Lirası olarak temin edilebilen ve satın alınacak konutun ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar temin edilebilen konut kredisi ile birlikte ödemelerinizi 120 aya kadar vadelendirerek hayalini kurduğunuz konuta sahip olabilirsiniz. Herhangi bir kefil talebi bulunmayan HSBC Bankası, kredi başvuru aşamasında satın alacağınız konut üzerine ipotek tesisi gerçekleştirerek, konut krediniz için ihtiyacınız olan nakit desteğini size sağlıyor.

Uygun faiz oranları ile birlikte temin edebileceğiniz HSBC Bankası konut kredisini 3 aydan 120 aya kadar dilediğiniz vade şekli ile temin edebilir, hayalini kurduğunuz eve kira öder gibi sahip olabilirsiniz.

Talep etmeniz halinde Kredili Hayat Sigortası uygulaması da yapan HSBC Bankası, ecelen ya da kaza sonucu yaşam kaybı, tam ve daimi maluliyet gibi durumlar için gerekli güvenceyi sağlayarak, kredi borcunuzun olası durumlarda teminat altına alınmasına olanak sağlıyor.

Aylık yüzde 1,25 oranında faiz uygulaması eşliğinde temin edebileceğiniz konut kredisi vasıtasıyla evinizin ekspertiz değerinini yüzde 80’ine tekabül eden 150 bin Türk Lirası tutarında finansman desteği için; 120 ay vade tercihi yapılması durumunda aylık 2 bin 420 Türk Lirası tutarındaki eşit taksitler ile ödeme yapmanızı gerektiren bir ödeme planı ortaya çıkartıyor. Kredi tahsis ücreti, ekspertiz ücreti, sigorta masrafları gibi tüm masraflarınızı vade süreciniz boyunca taksitlendirmenize olanak sağlayan HSBC Bankası, gerekli belgeler ile birlikte size en yakın HSBC bankasından konut kredi başvurusu yapmanıza da olanak sağlıyor.