ICBC Turkey’den Her Türlü Araç Alımları için Taşıt Kredisi Kampanyası!

ICBC Turkey, müşterilerine özel uygun faiz oranları ile taşıt kredisi kampanyası düzenledi.

Yeni Arabam Taşıt Kredisi kampanyası düzenleyen ve uygun faiz oranlarını ile müşterilerini otomobil sahibi yapan ICBC Turkey, 48 ay vadeye kadar da ödeme imkanı sağlıyor.

Bireyler almak istedikleri araca karar verdikten sonra aracın belgeleri ile birlikte banka şubelerinde gitmeleri gerekiyor. Eğer alınan araç 0 km ise proforma fatura, 2. el ise ruhsat fotokopisi getirilmesi gerekiyor. Aracın değeri üzerinde de verilecek kredi tutarı belirleniyor. Aracın yüzde yüzü değeri kadar taşıt kredisi verilmiyor. Kredi tutarı aracın değerinin 50 bin TL ve altında bir değerde olması ile bu değerin üzerinde olmasına göre farklılık gösteriyor. Eğer 50 bin TL ve altında bir değere sahip araç alıyorsanız bu değerin yüzde 70’i kadar taşıt kredisi kullanabiliyorsunuz. Eğer 50 bin TL’nin üzerinde bir değerde araç alıyorsanız 50 bini aşan kısmı için yüzde 50 hesaplanıyor ve ilk hesaplama ile toplanıyor. Yani 100 bin TL değerindeki bir araç için ilk olarak 50 bin TL’si hesaplanıyor. Yüzde 70’i alınıyor ve bu değer 35 bin TL’ye tekabül ediyor. Geriye kalan 50 bin TL için ise yüzde 50’si hesaplanıyor ve bu değer 25 bin TL yapıyor. Yani aldığınız 100 bin TL değerindeki araç için toplamda 60 bin TL değerinde taşıt kredisi alabiliyorsunuz.

İkinci el araç alımlarında bazı kriterler aranıyor. Bu da araçların yerli ya da ithal olması ya da aracın yaşı olmaktadır. Yerli arabalar için 3 yaş sınırı, ithal arabalar için ise 5 yaş sınırı belirlenmiştir. 3 ile 5 yaşından fazla olan otomobiller için kredi verilmiyor.

ICBC Turkey, müşterilerine taşıt kredisi ödeme planlarını kendilerinin oluşturabilmesi için imkan tanıyor. En uygun taşıt kredisi ödeme planları düzenleniyor. Kredi başvurusunda bireylerden gelir belgeleri isteniyor. Bütçelere uygun olarak ilerleyen dönemlerde ödemelerde sorun çıkmaması adına uygun taşıt kredisi ödeme planları hazırlanıyor.

Hem ikinci el hem de 0 km araçlar için 48 ay vadeli ödeme imkanı tanınıyor. Aracın eski ya da yeni, ithal ya da yerli olmasına göre vade sürelerinde ya da faiz oranlarında değişiklik yapılmıyor.