ICBC Turkey’den Hesaplı Kredi!

ICBC Turkey Bankası, tüm nakit ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturabilmeniz adına avantajlı bir ihtiyaç kredisi ürünü sunuyor.

Eğitimden tadilata, taşınma masraflarından sağlık giderlerine, tatil harcamalarından seyahat giderlerine,  beyaz eşya alışverişinden mobilya alışverişine, borç kapatmaktan, toplu ödemelere kadar tüm nakit ihtiyaçlarınız için avantajlı ihtiyaç kredisi faiz oranları ile birlikte kredi imkânı sağlayan ICBC Turkey Bankası, ödemelerinizi 48 aya kadar vadelendirerek avantajlı bir şekilde temin etmenize olanak sağlıyor.

Aylık gelir durumunuza göre geri ödeme planı hazırlayan ICBC Turkey Bankası, ödemelerinizi esnek ödeme seçeneklerinden bütçenize en uygun olan şekliyle gerçekleştirmenize olanak sağlıyor. Yapacağınız kredi başvurusu aşamasında ön kefil şartı talebinde bulunmayan banka, ödemelerinizi düzenli bir şekilde yapmanız ve kredi notunuzun yeterli olması halinde hızlı bir şekilde kredinizi temin etmenize olanak sağlıyor.

ICBC Turkey Bankası’ndan ihtiyaç kredisi temin etmek için yanınıza gelir belgenizi, ikâmet adresinizi gösteren belgenizi ve nüfus cüzdanınızı alarak size en yakın ICBC Turkey şubesinden kredi başvurusu yapabilirsiniz.

ICBC Turkey Bankası 15.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

ICBC Turkey Bankası’nın düzenlediği Hesaplı Kredi kampanyası dahilinde 15 bin Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisi temin etmeniz ve bu ihtiyaç kredisi ürünü için 48 ay vade seçeneği ile ödeme planı talep etmeniz halinde banka tarafından uygulanacak aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,24 olurken ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı da 439,50 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu ödeme planı, 9 Ekim Pazar günü itibariyle aşağıdaki bağlantıdan hesaplanmıştır.

https://www.icbc.com.tr/tr/sizin-icin/detay/Ihtiyac-Kredisi/416/11/0

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi ürünleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.