Anadolubank’tan 48 Ay Vadeli 7.000 TL Sabit Faizli İhtiyaç Kredisi!

İhtiyaçlarımızın gün geçtikçe arttığı, ihtiyaçlarımızı karşılamakta gün geçtikçe zorlandığımız bugünlerde Anadolubank müşterilerini düşünüp, onlara özel faiz oranları ve uzun vadelerde ödemelerin gerçekleşebileceği ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.

Elektronik eşyadan ev eşyasına, tatil ihtiyacımızdan çocuklarımızın eğitimlerine kadar, nişandan düğüne kadar her türlü bireysel ihtiyaçlar için hazırlanan ihtiyaç kredisi faiz oranları sabit tutulmuştur. Faiz oranı yüzde 1,50 olmaktadır. Ödeme süresi ise 48 aya kadar çeşitli şekillerde düzenlenmiştir. Müşterilerinin aylık bütçelerine en uygun ödeme planlarını düzenleyen Anadolubank, krediye ilişkin olarak kefil talebinde bulunmaktadır. Bireylerin kredi başvuru sırasında kefil olarak kişileri de yanlarında getirmeleri, istenilen belgeleri hem müşterilerin hem de kefillerin getirmesi gerekmektedir.

Anadolubank İhtiyaç Kredisi Başvurusunda Hangi Belgeler İstenmektedir?

Nüfus Cüzdanı: Müşterilerin kendi T.C. kimlik numaralarının yazılı olduğu kimlik cüzdanlarını getirmeleri gerekmektedir. Üzerinde T.C. kimlik numarası yazılı olmayan ya da yırtık olan T.C. kimlik numaraları kabul edilmemektedir.

Gelir Belgesi: Aylık net geliri gösteren gelir dokümanlarının getirilmesi gerekmektedir. Gelir belgeleri kişilerin çalışma durumlarına göre farklılık göstermektedir. Ücretli olarak bir yerde çalışan müşterilerin maaş bodrolarını ya da aylık net kazançlarını gösteren ve çalıştıkları iş yerinin onaylamış olduğu evrağın getirilmesi gerekmektedir.

Eğer müşterileri Anadolubank ihtiyaç kredisinden gelir beyanında bulunarak yararlanmak isterlerse krediye konu olan gayrimenkule ait belgelerin de getirilmesi talep edilmektedir.

Aynı belgelerin kefillerinde getirmesi zorunludur.

Banka, ihtiyaç kredisi imkanından yararlanacak müşterilerine hayat sigortası yapmasını zorunlu tutmaktadır. Hayat sigortası hem bankanın hem de müşterinin lehine olmaktadır.

48 Ay Vadeli 7.000 TL Anadolubank İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

48 ay vadeli 7.000 TL ihtiyaç kredisi için uygulanan faiz oranı yüzde 1,50 olup, aylık kredi ödemesi  219,03 TL olmaktadır. Hayat sigortası ücreti tam olarak hesaplanamamaktadır. Çünkü bu ücretin hesaplanması kişiden kişiye göre değişir.

Anadolubank ihtiyaç kredisi faiz oranları 03.08.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://isube.anadolubank.com.tr/ibanking/open.html?firstPage=INDIVIDUAL_LOAN_RATES.js&loginPage=WEB_PAGE_LOGIN.guiml&language=tr

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.