HSBC’den 7.500 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

HSBC Bankası düzenlediği ihtiyaç kredisi ürünü ile birlikte ödemelerinizi 48 aya kadar vadelendirmenize olanak sağlıyor.

Taşınma masraflarından, sağlık giderlerine; eğitim masraflarından beyaz eşya alışverişine, seyahat masraflarınızdan dekorasyon giderlerine kadar tüm alışverişlerinizi HSBC Bankası tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi ürünü ile birlikte rahatlıkla çözüme kavuşturabilirsiniz.

Ödemelerinizi 48 aya kadar uzatarak rahat bir şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlayan HSBC Bankası, ön kefil şartı olmadan kefilsiz bir şekilde kredinizi temin etmenize yardımcı oluyor. Kredi başvurusu aşamasında yanınızda nüfus cüzdanı ya da sürücü belgenizin bulunmasını talep eden HSBC Bankası, çalışma durumunuza göre düzenlenen gelir belgenizin ve ikâmet adresinizi gösteren belgenizin de yanınızda bulunmasını talep ediyor.

HSBC’den 7.500 TL İhtiyaç Kredisi İçin Ödeme Planı

HSBC Bankası’ndan 7 bin 500 Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisi temin etmeniz halinde 48 ay vade seçeneği ile birlikte ödeme planı talep etmeniz halinde banka tarafından uygulanacak aylık ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,70 oranına tekabül ederken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı 246,51 Türk Lirası’na tekabül ederken, toplam geri ödeme yapacağınız miktar da 11 bin 832,48 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Bu kredi bilgileri, 7 Ekim Cumartesi günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiş olup, Kredi360 ziyaretçileri için özel olarak hazırlanmıştır.

http://www.qnbfinansbank.com/krediler/konut/default.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını göz atıp, ihtiyacınız ve bütçe durumunuza göre en uygun kredi ürünü hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.