ICBC’den Yeni Arabam Kredi Kampanyası!

Müşterilerine sürekli en iyi ve en kaliteli hizmetleri sağlamak için uzman kadrolarını sürekli büyüten, teknolojik alt yapısını geliştiren ICBC Bankası, müşterilerine özel avantajlı faiz oranları ve uygun ödeme planları ile taşıt kredisi kampanyası sunuyor.

Taşıt Kredisi kapsamında Yeni Arabam Kredisi Kampanyası düzenleyen ICBC Bankası, herkesin yeni arabaya sahip olmasını, müşterilerinin araba hayallerini kavuştuklarını görmeyi, onlarla heyecanlarını paylaşmayı istemektedir.

Yeni Arabam Kredi Kampanyası ile müşteriler anahtar teslim zamanında belirlenen değerinin 50 bin Türk Lirasına kadar olan bedelinin yüzde 70’lik oranına kadar, 50 bin Türk Lirasının üzerinde kalan bedelinin ise yüzde 50 oranına kadar finansman verilmektedir.

ICBC Bankası ayrıca 3 yaşından büyük olmayan yerli arabalar ile beraber  5 yaşından büyük olmayan ithal arabalara da finansman sağlamaktadır. İkinci el araç alımlarında banka kasko bedelini baza alarak hesaplamalar yapmaktadır. İkinci el otomobiller için kasko bedelinin yüzde 50’lik oranı kadar finansman imkanı sağlanmaktadır.

Müşteriler kendi ödeme planlarını kendileri oluşturabilmektedirler. Banka bireylerden gelir dokümanlarını talep etmektedir. Gelire göre bankanın ilgili kişileri ile müşterileri birlikte en uygun ödeme planlarını çıkartmaktadır. Ayrıca bireyler kasko ve sigortalarını da banka şubelerinden kolay bir şekilde yaptırabilmektedirler.

Yeni Arabam Kredi Kampanyası maksimum 48 ay vadeli ödeme planları üzerinden düzenlenmektedir. 48 ay vadeli taşıt kredisini bireyler hem 0 km hem de ikinci el otomobil alımları için kullanabilmektedirler.

Taşıt kredisi başvurusu sırasında bireylerin 0 km otomobiller için proforma fatura, 2. el otomobiller için ruhsat getirmeleri gerekmektedir. Ayrıca kredi başvurusunda bulunan kişinin nüfus cüzdanının fotokopisini, aylık net gelir belgesini getirmesi gerekmektedir. Banka kredi kullanımında bazen kefil talebinde bulunabilmektedir. Kefil talebinde kefillerinde aynı belgeleri getirmeleri işlemlerin süreçlerini hızlandırmaktadır.