Akbank’tan 48 Ay Vadeli 30.000 TL Taşıt Kredisi!

Audi’den Chevrolet’e, Dacia’dan Ford’a, Mercedes’ten Toyota’ya kadar tüm otomobil markaları için, aynı zaman da hem 0 km hem de 2. el otomobiller için de Akbank taşıt kredisi veriyor.

Otomobil almak ve otomobil satın alırken de Akbank’tan kredi kullanmak istiyorsanız mutlaka kenarda nakitinizin bulunması gerekiyor. Banka, araç farketmeksizin hepsinde aracın değerinin tamamı kadar kredi desteği vermiyor. Bunun için bir takım koşullar vardır ve hesaplamalar yapılıyor. Eğer satın alınan aracın değeri 50 bin Türk Lirası tutarındaysa ya da bu tutarın altında bir değer ise yüzde 70’i kadar taşıt kredisi veriliyor. Eğer bu tutardan fazla bir değere sahipse 50 bin Türk Lirasından geriye kalan tutarın yüzde 50’si hesaplanıyor, diğerine eklenip bulunuyor. Yani örnek vereceksek olursak; Eğer 70 bin Türk Lirası tutarında bir otomobil alıyorsanız ilk olarak 50 bin Türk Lirası için yüzde 70’i hesaplanıyor. Bu da 35 bin Türk Lirasına tekabül ediyor. Geriye kalan 20 bin Türk Lirası için ise yüzde 50’si hesaplanıyor. Bu da 10 bin Türk Lirası yapıyor. Yani 70 bin Türk Lirası tutarındaki bir otomobil için 45 bin Türk Lirası tutarında kredi desteği veriliyor.

Akbank taşıt kredisine ilişkin olarak kasko yapılması zorunlu tutuluyor. Yani otomobil almak için kredi almak isteyen her birey kesinlikle kasko yaptırmak ile yükümlüdür. Ayrıca buna ek olarak da hayat sigortası da zorunlu tutuluyor.

Banka kredi onayını verdikten sonra otomobil üzerine ipotek koyuyor. İpotek kalması bireylerin tüm ödemelerini yapması ile gerçekleşiyor.

Akbank taşıt kredisi faiz oranları sabit oranlarda belirlenmiştir. Sabit faizli taşıt kredisi kullanılıyor. Faiz oranları yüzde 1,32’dir. Maksimum ödeme planı süresi ise 48 aydır.

Akbank 48 Ay Vadeli 30.000 TL Taşıt Kredisi Ödeme Planı Detayları

48 ay vadeli 30.000 TL 0 km Taşıt Kredisi için yüzde 1,32 faiz oranı ile aylık taksit 897,13 TL oluyor. Tahsis ücreti 150 TL, aylık maliyet oranı yüzde 1,6077, efektif yıllık faiz oranı yüzde 21,0931’e tekabül ediyor. Sigorta ücretleri kişiden kişiye değişeceği için kesin bir hesaplama yapmak mümkün değildir.

Akbank taşıt kredisi faiz oranları 23 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.akbank.com/tasit-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.