ING Bank Taşıt Kredisinde Yüzde 1,04 Faiz Avantajı

ING Bank, aylık yüzde 1,04 ila aylık yüzde 1,44 oranında değişen faiz oranları ile birlikte sunduğu taşıt kredisi kampanyasında, hayalini kurduğunuz otomobile sahip olmanıza olanak sağlıyor.

Kaskosunu ING Bank’tan yaptıranlara daha uygun kredi faiz oranları sunan ING Bank, hayalini kurduğunuz sıfır kilometre otomobillere ve 8 yaşına kadar olan ikinci el otomobillere taşıt kredisi olanağı sunarak ihtiyaç duyduğunuz kredi desteğini sağlıyor.

3 Ay ila 48 ay arasında vade tercihi yapmanıza olanak sağlayan ING Bank, satın alacağınız otomobil üzerine rehin tesisi gerçekleştirerek ihtiyaç duyulan kredi teminatını sağlamış oluyor. Herhangi bir kefil şartı sunmayan ING Bank, ferdi kaza ve hayat sigortası zorunluluğu tutmadan, en uygun taşıt kredisini size sunuyor.

Temin edeceğiniz kredi tutarının yüzde 0,5’i kadar kredi tahsis ücreti talebinde bulunan ING Bank, hayalini kurduğunuz otomobilin sahip olduğu değerin ilk 50 bin Türk Lirası için yüzde 70 oranında, 50 bin Türk Lirası’ndan arta kalan kısım için de yüzde 50 oranında taşıt kredisi desteği sağlıyor. Temin edeceğiniz kredi tutarını belirlemek için de sıfır kilometre otomobiller için proforma fatura değerini baz alan ING Bank, 8 yaşına kadar olan ikinci el otomobillerde ise otomobilin sahip olduğu kasko değerini baz alarak temin edeceğiniz kredi tutarını hesaplıyor.

Siz de taşıt kredisi başvurunuzu gerçekleştirmek için size en yakın ING Bank şubesine ziyaret gerçekleştirebilir, gerekli belgeler ile giderek taşıt kredinizi hızlı onay sistemi ile birlikte temin edebilirsiniz. Aynı zamanda ING Bank internet bankacılığı, ING Bank telefon bankacılığı ve ING Bank mobil üzerinden ING Bank’ın sunduğu taşıt kredisi hakkındaki tüm detayları inceleyebilirsiniz.