ING Bank’tan 20.000 TL Taşıt Kredisi!

Güvenilir bayi ağı, hızlı işlem süreçleri ve müşterilerinin gelir durumlarına göre düzenlenen ödeme planları ile herkesin hayalini kurduğu otomobile kavuşturan ING Bank, uygun faizli taşıt kredisi sunuyor.

Satın alınan aracın kaskosunu ING Bank’tan yaptıranlara özel faiz oranları uygulayan banka, 48 aya varan vade süreleri uyguluyor.

Uygun vadeli taşıt kredisi sağlayan ING Bank, hem 0 km araçlar için hem de ikinci el araçlar için taşıt kredisi sunuyor. İkinci el araçlarda koşul belirtiliyor. Bu koşul sadece 8 yaşına kadar olan araçlarda kredi verilmesidir.

Kredi kapsamında tahsis ücreti alınır. Tahsis ücreti kredinin binde beşini geçemez ve kredi ödemeleri boyunca yalnızca bir kez alınır.

Banka kredide bireyleri ferdi kaza sigortası ile hayat sigortasını zorunlu tutmamaktadır. İsteyen müşteriler talep ettiklerinde yapılmaktadır. Kredi kapsamında teminat talep edilmektedir. Müşteriler teminat için satın alacakları otomobili rehin gösterebilmektedirler.

Başta kefil istenmese de değerlendirmelerden sonra kefil istenebilmektedir.

36 Ay Vadeli 20.000 TL Taşıt Kredisi Ödeme Planı

36 ay vadeli ödeme planı ile 20.000 TL taşıt kredisi için aylık kredi taksidi 736 Türk Lirası yapmaktadır. Uygulanan faiz oranı yüzde 1,34 olup, tahsis ücreti ise 100 Türk Lirasına tekabül eder. Yüzde 1,34 faiz oranı ile geri ödenecek toplam finansman tutarı 26 bin 500 Türk Lirası olmaktadır.

ING Bank taşıt kedisi faiz oranları 19.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/krediler/tasit-kredisi

Sizde en uygun ihtiyaç, konut, taşıt kredileri ve diğer kredi kampanyalarını temin etmek isterseniz sitemizin en üst kısmında bulunan krediler kategorisine göz atabilir, kendinize en uygun kredileri belirleyebilir, faiz oranlarını karşılaştırabilirsiniz.