Halk Bankası’ndan Hem 0 Km Hem de 2. El Araçlar için Taşıt Kredisi Kampanyası!

Yaklaşık 80 senedir ülkemizde hizmet veren, müşterileri için her zaman en iyisini isteyen Halk Bankası, müşterilerine özel geri ödeme planları ile taşıt kredisi imkanı sunuyor.

Hem yeni taşıtlar hem de ikinci el taşıtlarda müşterilerinin hayallerini gerçekleştirmek isteyen Halk Bankası 48 ay vadeye kadar uzanan taşıt kredisi sunuyor.

Uygun faiz oranları ile sunulan taşıt kredisinde bireyler kaskolarını banka aracılığı ile yaptırdıklarında indirimli faiz oranlarından faydalanabiliyorlar.

Taşıt kredisi kullanımı bazı hesaplamalara dayanmaktadır. Satın alınmak istenen taşıt eğer 50 bin Türk Lirası değeri veya altında bir değerde ise taşıtın değerinin yüzde 70’ine kadar, eğer 50 bin Türk Lirasının üzerindeyse ilk 50 bin Türk Lirası için yüne yüzde 70’lik hesaplama ve sonrasında geriye kalan tutar için yüzde 50’lik hesaplama yapılmaktadır. Halk Bankası ikinci el araçların satın alımları için temin edilmek istenen finansmanda 5 yaşına kadar olan araçlar için kasko değerini baza alarak hesaplama yapmaktadır.

Artan taksitli taşıt kredisi ya da tam tersi azalan taksitlerle ödeme yapma imkanları sağlayan banka, aynı zamanda ilk taksitlerin 2 ay kadar ertelenmesi için de fırsat veriyor.

Halk Bankası Taşıt Kredisi Ödeme Planı Örneği;

48 ay vadeli 20 bin Türk Lirası değerinde Halk Bankası taşıt kredisi imkanından yararlanmak ve 0 km araç sahibi olmak isteyen bireylerin ödeyecekleri faiz oranı yüzde 1,15, aynı kredi ve vadedeki 2. el araç satın alımlarında ödenecek faiz oranı ise yüzde 1,16’dır. Banka kredinin binde beşi kadar tahsis ücreti almaktadır. 20 bin Türk Lirası taşıt kredisi için tahsis ücreti 105 Türk Lirasına tekabül etmektedir.

Halk Bankası taşıt kredisi ödeme planı örneğindeki faiz oranları 21.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=159