Turkishbank’tan Yüzde 0,98’den Başlayan Faiz Oranları ile Konut Kredisi!

Turkishbank, en uygun konut kredisini sunmak için avantajlı koşullar ile müşterilerine kolaylıklar sağlıyor.

Uygun faizli konut kredisi sunan Turkishbank, yüzde 0,98’den başlayan faiz oranları uyguluyor. Faizler vadelere göre değişiyor. 12 ay vadeye kadar düzenlenen konut kredisi ödeme planlarında banka yüzde 0,98 faiz uyguluyor. 12 ile 18 ay arasında yüzde 1,30 oranında uyguluyor. 18 ile 36 ay arasında yüzde 1,40, 36 ile 48 ay arasında yüzde 1,45 ve 48 ile 60 ay arasında ise yüzde 1,50 oranında faiz uyguluyor.

Maksimum ödeme planı süresi 5 yıl olarak belirlenmiştir. Faiz oranları ödeme süresinde değişmemektedir. Ayrıca faiz oranları piyasadaki faiz değişimlerinden de etkilenmemektedir. Yalnızca eşit taksit ödemeli konut kredisi imkanı sunulmaktadır. Aylık ödeme tutarları değişmemektedir. Ancak müşteriler kendi ödeme planlarını kendileri oluşturmayı talep ederlerse ya da aylık ödemek istedikleri tutarı belirtirlerse o doğrultuda imkan tanınmaktadır.

48 Ay Vadeli 20.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı Detayları

48 ay vadeli süre ile 20 bin Türk Lirası tutarında konut kredisi almak isteyen vatandaşların aylık ödeyecekleri faiz oranı yüzde 1,45’tir. Aylık kredi taksidi 581,25 Türk Lirası olmaktadır. Toplamdaki geri ödenecek konut kredisi miktarı 27 bin 899,91 Türk Lirasıdır. 20 bin Türk Lirası için tahsis ücreti 100 Türk Lirası olmaktadır. Efektif yıllık maliyet oranı yüzde 18,8570’dir.

Hayat ve konut sigortası zorunlu değildir ancak banka müşterilerinin yapması için talepte bulunur. Sigortaların yapılması hem müşteriler için hem de bankalar için iyidir. Hayat sigortası ücretleri bireylerin demografik bilgilerine göre değişir. Konut sigortası ile DASK ise evin lokasyonu ile metrekaresine göre değişiklik göstermektedir.

Turkishbank Konut Kredisi faiz oranları 24 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.turkishbank.com/bireysel-bireysel-kredi-ve-kmh-faiz-oranlari/

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.