ING Bank’tan Bedelli Askerlik Kredisi Kampanyası!

Askerliğini bedelli yapmak isteyenlere özel ING Bank kredi kampanyası düzenlendi. Bedelli askerlik kampanyasıyla müşterilerinin nakit ihtiyaçlarına destek olan banka, aynı zamanda uygun ödeme planları, avantajlı faiz oranları sunmaktadır.

ING Bank Bedelli Askerlik Kredisi Kampanyası Detayları

ING Bank bedelli askerlik kredisi kampanyası kapsamında çeşitli avantajlar sunulmaktadır. Bunlardan biri kredi ödemelerinin ertelenebilmesidir. Kişiler söz konusu kampanyadan yararlanmaları halinde kredi ödemelerini 3 ay ertelemeli olarak yapabilmektedirler. Yani eylülde bedelli askerlik kredisi alan bir kişinin ödemeleri 2019’un ocak ayında başlamaktadır.

Sunulan bir diğer avantaj ise uygun faiz oranlarıdır. Banka müşterilerine piyasa koşullarından etkilenmeyecek şekilde faiz oranları sunmaktadır. Bedelli askerlik kredisi faiz oranları yüzde 2,59’dan başlamaktadır. Faiz oranları kişilerin kredi ödeme performanslarına bağlı olarak ise değişkenlik gösterebilmektedir. Aynı zamanda bankanın faiz oranlarını değiştirme hakkı bulunmaktadır.

Anında Kredi Başvurusu!

Sunulan bir diğer avantaj ise kredi başvurusu hem ING Bank şubelerinden hem de çeşitli kanallardan hızlı bir şekilde yapılabilmektedir. ING Bank müşterisi olanlar bankanın internet sitesinden kampanyanın yer aldığı ilgili sayfadan gerekli bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurarak yapabilmektedirler. Buna ek olarak bankanın internet bankacılığı ve mobil uygulamasından da yine hızlı kredi başvurusu yapılabilmektedir. Kredi başvurusunun onaylanması halinde ise banka müşterileriyle iletişime geçmektedir. ING Bank müşterisi olmayanların ise banka şubelerine gitmeleri, bu esnada da gerekli tüm belgeleri eksiksiz getirmeleri gerekmektedir.

Kredi kampanyasının minimum ödeme süresi 3 ay olurken, azami ise 36 ay ile sınırlandırılmıştır. Banka aynı zamanda kredi tutarının binde beşi kadar da tek seferlik olmak üzere kredi dosya masrafı ücreti tahsil etmektedir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 31 Ağustos 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/krediler/bedelli-askerlik-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsini