QNB Finansbank’tan Aylık 460 TL Ödemeli Motosiklet Kredisi

QNB Finansbank, motor sahibi olmak isteyen ancak nakit sıkışılığından dolayı hayal ettikleri motoru satın alamayan müşterilerine özel motosiklet kredisi sunuyor.

QNB Finansbank Motosiklet Kredisi

QNB Finansbank, rüzgarın ve yolların keyfini çıkartmak için motor sahibi olmak isteyenlere özel motosiklet kredisi sunuyor. Düzenlenen kredi kampanyasının faiz oranları yüzde 2,55’ten başlayıp, piyasadaki faiz dalgalanmalarından etkilenmiyor. Ancak banka müşteri özelinde kredi faiz oranlarında değişiklik yapabiliyor. Kredi faiz oranlarının değişikliği ise müşterilerin temin edecekleri kredi tutarı, satın alacakları motosiklet, tercih edecekleri vade süresi ve kredi notlarına göre belirleniyor.

Kredi masraflarını müşterilerin kredi faiz oranları ve vadesi üzerinden taksitlendirme imkanı sağlayan banka, ödeme planlarında ise kişiselleştirme imkanı sağlıyor. Yani kişiler isterlerseher ay eşit tutarlı kredi ödemesi yerine bütçelerine ve maaş ödemelerine göre geri ödeme planı tercih edebiliyorlar.

QNB Finansbank motosiklet kredisi başvurusu sadece banka şubelerinden yapılıp, kişilerin yanlarında satın alacakları motosiklete ait belgeleri, kimlik belgesi, ikametgah belgesi ve maaş bordrolarını getirmeleri gerekiyor. Onaylanan kredinin hemen temin edilebilmesi için belgelerin eksiksiz olarak getirilmesi gerekmektedir.

36 Ay Vadeli 10.000 TL Motosiklet Kredisi Ödeme Planı

QNB Finansbank motosiklet kredisi kampanyası kapsamında 36 ay vadeli geri ödeme planıyla 10 bin Türk Lirası temin eden kişilerin aylık kredi ödemesi yüzde 2,55 faiz oranıyla 462,15 Türk Lirası, toplam geri ödeme tutarı ise 16.637,26 Türk Lirasına tekabül ediyor.

Bu kredi kampanyası ve faiz oranlarına ait bilgiler 18 Aralık 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.qnbfinansbank.com/tasit-motosiklet-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.