ING Bank’tan Her Bütçeye Uygun Ödeme Planları ile Konut Kredisi!

Her türlü farklı ve çok yönlülüğü yalnızca doğru olduğu için değil, farklı geçmişler ve farklı yapıdaki düşünce yöntemleri ile yeni yeni fikirleri beslediği için destek veren, müşterilerinin her zaman yanında olan, onların ihtiyaçlarını karşılamak için kredi kampanyaları düzenleyen ING Bank, uygun vade oranları ile çeşitli finansmanlar sağlamaktadır.

Eğitim için eğitim kredisi kampanyası, tatil, beyaz eşya, düğün ve benzeri gibi ihtiyaçlar için ihtiyaç kredisi kampanyası, ev sahibi olmak isteyen, hayallerindeki evlere artık kavuşmalarını isteyen ve onlara yardımcı olmak için konut kredisi kampanyası düzenleyen ING Bank, uygun vade süreleri ve uygun faiz oranları ile Konut Kredisi Kampanyası düzenledi.

Gelirleri sabit olan, her ay düzenli maaş alan müşterileri için eşit taksit imkanları ile konut kredisi, ben kendi istediği gibi ödeme planı oluşturmak istiyorum, bazı aylar çalıştığım yerden primler alıyorum diyen müşterileri için esnek ödemeli, kredi taksitlerim her ay artsın ya da tam tersi şekilde her ay azalsın diyen müşterileri için artan ve azalan taksitli konut kredisi imkanı sağlayan ING Bank, yüzde 1,08’den başlayan faiz oranları ile konut kredisi sunmaktadır.

Konut kredisi faiz oranları müşterilerinin değişken ya da sabit faizli tercihlerine göre değişse de tüm faizler yüzde 1,08’den başlamaktadır.

120 ya vadeli konut kredisi imkanı sağlayan ING Bank, sağladığı finansmanın binde beşlik payı kadar kredi tahsis ücreti almaktadır. Her banka verdiği kredi tutarının binde beşi kadar tahsis ücreti alır. Kredi tahsis ücreti dosya masrafları içindir. Tek seferlik alınır. Kredi vadesi ödemesi boyunca bir daha alınmaz.