ING Bank’tan Uygun Koşullarda Taşıt Kredisi!

ING Bank, hızlı işlemler, müşterilerine özel kredi ödemeleri ile taşıt kredisi imkanı sunuyor.

Beğenilen arabanın artık hayalden de öte olduğunu, arabaya sahip olmanın zor olmadığını söyleyen ING Bank, yüzde 1,08’den başlayan faiz oranları ile destek veriyor. Hem 0 km hem de ikinci el araçların alım işlemlerinde kredi kullanılmaktadır. Ancak ikinci el araçlarda banka yaş kriteri koymuştur. 8 yaşına kadar olan araçlarda taşıt kredisi imkanı sağlanmaktadır.

Minimum vade süresi 3 ay olarak, maksimum vade süresi ise 48 ay olarak belirlenmiştir. Banka kredi tutarının binde beşi karşılığı kadar hesaplama yaparak kredi tahsis ücreti alınmaktadır. Bu ücret tüm müşterilerinden bir kez talep edilmektedir. Yapılan hesaplamam finansmanın binde beşi kadardır.

ING Bank, ferdi kaza ve hayat sigortasını müşterilerine zorunlu tutmamaktadır. Müşteriler isterlerse sigorta yaptırmaktadırlar. Ancak sigorta yapılması tavsiye edilmektedir. Bu hem banka hem de müşteriler için faydalı olan bir husustur. Banka ayrıca müşterilerinden teminat talep etmektedir. Satın alınan araçlar teminat olarak gösterilebilmektedir. Banka aracı rehin alır, ödemeler bittiğinde rehni kaldırır.

ING Bank taşıt kredisi faiz oranları 29.06.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/krediler/tasit-kredisi

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.