İnternetten Anında 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Aktif Bank’tan

Teknolojinin gün geçtikçe gelişmesi yaşam standartlarını da bir o kadar kolaylaştırmaktadır. Gerek telefonlarda gerekse internet üzerinden pek çok şeyi daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyoruz.

Bankalar da sürekli olarak teknolojik alt yapılarını geliştirmeye devam ediyorlar. Önceki dönemlerde fatura ödemelerinde, kredi kartı taksit ödemelerinde ya da kredi kartı, banka kartı ve kredi başvurularında saatlerce sıra beklenirdi. Şimdi çoğu banka bu işlemleri hem daha hızlı hale getirebilmek için hem de müşterilerini yormamak için anında kredi kartı, anında kredi işlemleri için imkanlar tanıyorlar. Elbette bu teknolojinin gelişmesi ile paralel olarak daha da gelişiyor.

Aktif Bank‘ta bu kapsamda müşterilerinin ihtiyaçlarının yanında olmak, onların tüm ihtiyaçlarına destek olabilmek, hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek için anında internet üzerinden gerçekleştirilebilinen ihtiyaç kredisi imkanı tanıyor.

İnternetten anında ihtiyaç kredisi başvuru yapabilmek için bankanın internet sitesine girilmesi yeterli olmaktadır. Ancak banka anında yapılan kredi başvurularında bazı şartlar sunmaktadır. Bunlardan biri kredi limitidir. Sadece 30.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi verilmektedir.

Kredinin onaylanması durumunda hem bankanın hem de PTT şubelerinden ve ATM’lerinden kredinizi almanız mümkündür. Ödemelerinizi de yine bu kanallar yardımı ile yapabilirsiniz. Ödemelerde ek olarak Vakıfbank ve Akbank ATM’lerini de kullanabilirsiniz.

Aktif Bank 10.000 TL Anında İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı Örneği

Sabit faizli ihtiyaç kredisi uygulayan banka maksimum 48 ay vadeye kadar ödeme imkanı sağlamaktadır. İhtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 2,29’dur.

48 ay vadeli alınan 10.000 TL kredi için aylık kredisi taksidi 377,57 TL olmaktadır. Tahsis ücreti 50 TL’ye, efektif yıllık faiz oranı ise yüzde 38,8753’e tekabül etmektedir.

Aktif Bank anında ihtiyaç kredisi faiz oranları 16 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.aktifbank.com.tr/tr/bireysel/n-kolay-krediler/internetten-aninda-kredi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.